06.06.2024

Nákup vstupenek

...v BRNĚ!

KISSIN´DYNAMITE, Massive Wagons, Airstrike – “Back With A Bang – Europe Tour 2024” – 12.10.2024 – BRNO, Sono Centrum

Německá superstar KISSIN' DYNAMITE, zveřejnila zbrusu nový, již třetí singl z jejich nadcházejícího nového studiového alba „Back With A Bang“ (out 5.7.2024).  Single „The Devil is A Woman“ je ďábelská skladba, plná těžkých beatů a kytar. Nepopiratelně ohlašuje návrat stadionového rocku!


KISSIN' DYNAMITE se pravidelně umísťují na předních místech německých žebříčků alb a očekává se, že nejinak tomu bude i s novým albem „Back With A Bang“. Na ohlášené podzimní turné nabídka vstupenky po celé Evropě velmi rychle mizí, tak neváhejte a pořiďte si svůj lístek do brněnského Sono Centra co nejdříve! KISSIN´DYNAMITE tady budou řádit 12. října!


KISSIN' DYNAMITE o "The Devil is A Woman": "The Devil Is A Woman! To je sexy představa, že? Tuto sexy záležitost jsme prostě museli zvýraznit kytarou poháněnou silnými bicími, aby z toho byla další otřásající stadionová rocková hymna, která se zařadí do již velmi dobře známé ochranné známky KISSIN' DYNAMITE, a to v její nejčistší podobě! Užijte si ji!"


Vstupenky na brněnskou show KISSIN´DYNAMITE, za super cenu, platnou do konce srpna, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: