Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Němečtí heavy-metaloví titáni ACCEPT vystoupí v rámci evropského turné k nové desce

...v listopadu v PRAZE! Prodej vstupenek zahájen!

ACCEPT, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS – 17.11.2024 – PRAHA, SaSaZu

Legendární ACCEPT jedou na plné obrátky! Na konci dubna vydali své nové, již sedmnácté´, velmi úspěšné album „Humanoid“, které se stalo i u nás, deskou měsíce května podle magazínu Spark! ACCEPTi momentálně s obrovským nasazením představují toto nové album na svém jiho-americkém turné a v létě pak navštíví ty nejprestižnější letní festivaly, mezi něž se řadí i jubilejní, 20. ročník vizovického MASTERS OF ROCK! Na podzim pak vyrazí na rozsáhlé evropské turné, čítající víc jak 20 koncertů, a které naštěstí nemine ani Českou republiku!

17. listopadu 2024 dorazí toto turné ACCEPT i do PRAHY, do klubu SaSaZu! Vstupenky na koncert jsou ode dneška v prodeji!

Nové album „Humanoid“ produkoval slavný Andy Sneap (Judas Priest, Amon Amarth, Testament, Saxon, atd.), v jeho Backstage Recording Studios Ltd. A už nyní se dá říct, že jde o další obrovský hudební počin světové metalové extratřídy! ACCEPT jsou nezpochybnitelným pilířem klasického heavy-metalu pro celé generace posluchačů, jejichž řady s nástupem digitálního věku ještě mnohonásobně narostly!

17. studiové album ACCEPT není koncepčním albem, ale je to přímo elektrizující klasicky heavy-metalový, velmi vydařený počin, který cílí na hlavu, srdce, střeva a... ano, i na koule! Svůj názor si udělejte sami…příležitost máte, třeba právě 17. listopadu 2024 v PRAZE, klubu SaSaZu!

Speciálním hostem turné je excelentní britský umělec PHIL CAMPBELL a jeho kapela PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS!


Wolf Hoffmann na turné: "Jsme velmi nadšení, že vyrazíme na turné s Rock'n'rollovou rodinou Campbell. Je v nich tolik energie a talentu, vždy rádi sdílíme pódium s touto kapelou. Opravdu se těšíme na oslavu skutečného metalu s našimi fanoušky a Phil Campbell a The Bastard Sons!"
Phil Campbell dodává: „Opravdu se těšíme, až se koncem tohoto roku rozjedeme s Accepty. Pořiďte si lístky a vezměte si špunty do uší, protože to bude pekelné turné!"


Co dodat? Vstupenky! Tak ty se prodávají ode dneška a vy si je můžete objednat na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal! Rozhodně s nákupem dlouho neváhejte!


Fantastičtí ACCEPT a PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS – 17. listopadu 2024 v PRAZE, SaSaZu!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz