Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Představení potvrzených kapel letního 20. ročníku MASTERS OF ROCK 2024

...a zahájení prodeje festivalových vstupenek za nejvýhodnější cenu, už tuto sobotu, na ZIMNÍM „Masters“ ve ZLÍNĚ!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – sobota, 2.12.2023, 11:30, ZLÍN, hala Datart

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK je na dohled! Vypuká už tuto sobotu, 2. prosince a s ním končí také vaše čekání na potvrzené kapely jubilejního, 20. ročníku vašeho oblíbeného 4denního mezinárodního rockového open airu MASTERS OF ROCK, který se uskuteční ve dnech 11. – 14. 7. 2024 v tradičním areálu likérky R. Jelínek ve VIZOVICÍCH!

Už tuto sobotu, 2. prosince budeme ve zlínské hale Datart odtajňovat hvězdy, které na tomto velkolepém, kulatém výročí festivalu vystoupí! A POZOR! Dozvíte se úplně všechna jména kapel, která příští rok vystoupí na Ronnie James Dio Stage!
V pokladně u haly, která se otevře v sobotu už v 10 hodin dopoledne, bude rovněž zahájen prodej permanentních festivalových vstupenek na MASTERS OF ROCK 2024, a to za úplně nejvýhodnější cenu 3.000kč platnou pouze v tento den, u haly Datart!


POZOR! Na jubilejní 20. ročník MASTERS OF ROCK pro vás chystáme i řadu vylepšení v areálu a lepší služby!


Jednou z novinek je, že zde vystavíme tři tribuny s pohodlnými sedačkami!

Nabízíme vám tak novinku v podobě limitovaného množství VIP vstupenek na sezení na třech různě umístěných tribunách!
Tribuna PLATINUM za 10.000Kč (nejblíže k pódiu a s nejlepším výhledem), tribuna GOLD za 6.000kč (v zadní části hlavní festivalové plochy s čelním výhledem na pódium) a tribuna SILVER za 5000Kč (boční výhled na pódium).  (přibližné umístění tribun na hlavní festivalové ploše viz. obrázek)


Nákupem VIP vstupenek na některou z tribun si zajistíte své pevné a stálé místo na sezení po celou dobu festivalu a úplně nejlepší výhled na dění na pódium!


Jako majitelé VIP vstupenek na tribunu PLATINUM dostanete zdarma své vlastní personalizované tričko – k 20. letům festivalu (do poznámky k objednávce stačí napsat velikost a své jméno, nebo přezdívku, kterou pak aplikujeme na rukáv trička) a DVD Masters of Rock 2023, budete mít na festivalu vedle tribuny svůj stan s občerstvením (budete si sami hradit, ale budete to mít na dosah ruky a vyhnete se frontám). V těsné blízkosti budete mít také své pevné toalety s tekoucí vodou zdarma.


Tribuna GOLD znamená kromě stálého místa k sezení také vlastní cateringový stan s posezením (budete si platit, ale opět velmi blízko a bez front) a blízko budou i pevné WC s tekoucí vodou, pouze pro vás a zdarma.


Tribuna SILVER znamená stálé místo k sezení a možnost bezplatného využití pevných toalet s tekoucí vodou v zóně se sociálním zařízením, pod schody vedoucí z hlavní plochy dolů do relaxační zóny.


VIP vstupenky vám přinesou řadu výhod, a hlavně jistotu stálého místa, neboť vámi zakoupené místo na sezení už vám nikdo nezasedne!


POZOR! Nákup všech druhů vstupenek v pokladně na ZIMNÍM „Masters“ bude možný pouze v hotovosti, buďte na to nachystaní!


Dorazit na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK se určitě vyplatí! 2. prosinec patří ve ZLÍNĚ rocku a metalu! Buďte součástí!  
 
Vstupenky na ZIMNÍ „Masters“ jsou stále ještě k dostání na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal budou v prodeji i v sobotu, v pokladně u haly! Přijďte, přijeďte…těšíme se na vás!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz