Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

DVD MASTERS OF ROCK 2023 v prodeji už v sobotu na ZIMNÍM „Masters“!

Navíc pouze v tento den za speciální zaváděcí cenu! 

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – sobota, 2.12.2023 – 11:30 - ZLÍN, hala Datart
 
Už se těšíte a chystáte na letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK? Tento jednodenní super marathón rock-metalové muziky vypukne už tuto sobotu, 2. prosince v 11:30! Hala, šatna i všechny stánky s občerstvením i festivalovým zbožím se vám otevřou už v 11:00 hodin dopoledne!
 
Těšte se na vystoupení hvězdných bratrů CAVALERVÝCH ve své unikátním projektu „Morbid Devastation“ ve kterém vám zahrají své legendární desky „MORBID VISIONS & BESTIAL DEVASTATION“ z jejich začátků v Sepultuře, all-star bandu THE DEAD DAISIES, death-glam šílence DEATHSTARS, symphonic-metalovou XANDRII a další super kapely!

Těšte se na oznámení potvrzených kapel jubilejního 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK 2024 a na start prodeje nejvýhodnějších festivalových vstupenek, za ceny platné pouze v tento den, v pokladnách u haly!

Těšte se na novinky ve festivalovém shopu, které na vás budou čekat ve velkoformátovém stanu u haly. K již představeným výročním tričkům a mikinám MASTERS OF ROCK si nyní přidejte i další žhavou novinku! V sobotu, 2. prosince, na ZIMNÍM „Masters“ zahajujeme prodej zbrusu nového DVD z letošního ročníku festivalu MASTERS OF ROCK, a to za skvělou, zaváděcí cenu 350,-Kč, platnou také pouze v tento den na festivalu!
 
Ve 3,5hodinovém záznamu vás čeká 7 zajímavých rozhovorů a rekordních 25 záznamů z koncertů hvězd, které se zúčastnily letošního MASTERS OF ROCK ve Vizovicích!
 
DVD obsahuje:
- záznamy koncertů kapel WITHIN TEMPTATION, ELUVEITIE, TARJA, SOULFLY, FEUERSHWANZ, BATTLE BEAST, FREEDOM CALL, ORDEN OGAN, BLOODBOUND, LORD OF THE LOST, ANGUS McSIX, CREMATORY, LEGION OF THE DAMNED, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARD SONS, WARKINGS, APRIL ART, BROTHERS OF METAL, SMASH INTO PIECES a DRAGONY.
- rozhovory umělců WITHIN TEMPTATION, TARJA, EUROPE, KREATOR, SOULFLY, THE HU a FEUERSCHWANZ
- fotogalerii vítězných fotografií vás, fanoušků
- fotogalerii profesionálních fotografů festivalu
- videoklip – atmosféra festivalu Masters of Rock 2023
 
DVD se bude také promítat po celou dobu konání ZIMNÍHO Masters of Rock ve velkoplošném stanu u haly Datart, v kterém bude také instalována výstava vítězných fotografií z letošní festivalové fotosoutěže.
 
ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023, v sobotu 2. prosince! Bude to den plný super muziky, zábavy i překvapení! Přijďte, těšíme se na vás!
 
Vstupenky můžete stále ještě objednávat na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz