Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Zbrusu nová trička a mikiny k jubilejnímu 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK

...v prodeji už ve festivalovém shopu na ZIMNÍM „Masters“ ve ZLÍNĚ tuto sobotu!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – sobota, 2.12.2023, 11:30 – ZLÍN, sportovní hala Datart


Letošní ZIMNÍ MASTERS OF ROCK, který vypukne už tuto sobotu, 2. prosince ve zlínské hale Datart, má fantastický program s řadou super koncertů. Vrcholem pak bude unikátní show slavných bratrů CAVALEROVÝCH, „Morbid Devastation“, kdy uslyšíte naživo jejich první, kultovní desky „MORBID VISIONS & BESTIAL DEVASTATION“ z dob jejich začátků v Sepultuře.


Ale nejen to. Je to den plný té nejlepší, rock-metalové muziky, a den, kdy se otevírá další nová kapitola vašeho oblíbeného letního vizovického festivalu MASTERS OF ROCK! Tento metalový festival oslaví v příštím roce už 20. výročí, a to už je důvod k pořádné oslavě! Právě na ZIMNÍM „Masters“ se dozvíte potvrzené kapely tohoto speciálního ročníku, dozvíte se nejžhavější novinky, které pro vás chystáme, budete si moci na pokladnách zakoupit festivalové vstupenky za úplně nejvýhodnější cenu, platnou pouze v tento den a POZOR, ve festivalovém shopu, umístěném ve velkoplošném stanu před halou, na vás budou čekat první, zbrusu nová, festivalová trika a mikiny, věnované právě tomuto jubilejnímu, 20. ročníku festivalu!


Festivalový obchůdek na ZIMNÍM „Masters“ bude určitě nutné navštívit. Sledujte naše stránky a brzy vám představíme další novinky, které pro vás do obchůdků na ZIMNÍM „Masters“ chystáme! Ve festivalových obchůdcích bude možná platba kartou! Na pokladnách pak pouze v hotovosti!


2. prosince to budou ve ZLÍNĚ, v hale Datart pro všechny rock-metalové fanoušky takové malé Vánoce????


Vstupenky na ZIMNÍ „Masters“ ještě jsou! Objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.


Nenechte si tento velký den ujít a přijďte!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz