Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Soutěž s hvězdou letošního ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK, s kapelou THE DEAD DAISIES!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – Sobota, 2.12.2023, 11:30 – ZLÍN, sportovní hala Datart

Jednodenní, celodenní rock-metalová párty ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 je tady už za necelé 2 týdny! V sobotu 2. prosince mají sraz všichni fanoušci festivalu MASTERS OF ROCK ve ZLÍNĚ, v hale Datart, kde pro ně bude připraven den plný té nejlepší muziky, skvělých překvapení, zábavy, zajímavých setkání a pohody a dobré nálady!


Jednou z hvězd, která letos na 18. ročník tohoto zimního festivalu přijala, je slavná all-star rocková banda THE DEAD DAISIES, která letos slaví své 10. výročí! Na oslavu si pro vás připravila nové „Best Of“ album, koncert na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK a nyní také soutěž pro vás, fanoušky, o 5 originálních triček kapely! Oblečte se stylově na ZIMNÍ „Masters“! Odpovězte na otázky a vyhrajte!


1)    Jak se jmenovalo první album a první zpěvák kapely.
2)    Na kterých studiových albech s nimi spolupracoval slavný Glenn Hughes?
3)    Kdo je zakladatelem a hlavním tahounem kapely?


Své odpovědi posílejte na e-mail: propagace@pragokoncert.com do neděle 26.11.2023 a nezapomeňte uvést své celé jméno a tel. číslo.


Ceny pro vítěze budou nachystány k vyzvednutí 2. prosince na ZIMNÍM MASTERS OF ROCK 2023 ve ZLÍNĚ, ve velkoplošném vyhřívaném stanu u haly, ve festivalovém obchůdku!


Vstupenky na ZIMNÍ „Masters“ objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz