16.11.2023

Nákup vstupenek

THE DEAD DAISIES!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – Sobota, 2.12.2023, 11:30 – ZLÍN, sportovní hala Datart

Čas letí jako blázen a 18. ročník jednodenního ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK festivalu je tady už za 14 dní! 2 týdny zbývají do startu, a to už není moc! Už máte lístky? Bratři CAVALEROVI vás vezmou zpět v čase do svých nejdivočejších začátků v kapele Sepultura a odehrají vám své dnes již absolutně kultovní metalová alba EP „BESTIAL DEVASTATION“ z roku 1985 a debutové album „MORBID VISIONS“ z roku 1986. All-star banda THE DEAD DAISIES s vámi velmi energicky a stylově oslaví své 10. výročí, švédská death-glam skvadra DEATHSTARS představí své nové album „Everything Destroys You“ ve zbrusu nové show, XANDRIA potěší a zahřeje každou symphonic-metalovou duši a všechny ostatní potvrzené kapely na vás vyplivnou svou metalovou energii.


Celá tato celodenní metalová paráda vypukne v sobotu 2. prosince v 11:30, přičemž hala se pro vás otevře už v 11:00!


2 týdny zbývají a vy se dozvíte první potvrzené kapely jubilejního, 20. ročníku vizovického MASTERS OF ROCK a nejen kapely, chystá se pro vás spousta dalších zajímavých novinek a odstartuje tady také prodej festivalových vstupenek za nejvýhodnější cenu, platnou pouze v tento den! POZOR! Platba na pokladně u haly bude možná pouze v hotovosti!
Přijměte nejen naše srdečné pozvání na ZIMNÍ „Masters“, ale také od borců z THE DEAD DAISES, Douga Aldriche a Johna Corabiho a nenechte si tento velký metalový den ve ZLÍNĚ, 2. prosince, ujít!


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: