Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

THE DEAD DAISIES vám posílají další super pecku! Laďte náladu na letošní

...ZIMNÍ MASTERS OF ROCK!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – 2.12.2023 – ZLÍN, sportovní hala Datart

Velká All-Star band a jedna z hvězd letošního ZIMNÍHO MASTERS OF ROCK festivalu, kapela THE DEAD DAISIES vtrhla na hudební scénu před 10 lety. Jejich posláním je vrátit do života staromódní rock ze 70. let, shromáždit ty nejlepší hudebníky na světě a užít si každou vteřinu všech koncertů, které, díky svým fanouškům, stále drží rockovou muziku naživu. THE DEAD DAISIES je fantastická, hard-rocková superstar a už se nemohou dočkat, až vám všem, co dorazíte v sobotu 2. prosince do zlínské haly Datart zahrají a třeba vás i rozezpívají nebo stylově, rockově rozhoupu vaše těla!


Brian, Michael a Doug jamovali během zkoušek v New Yorku na song „Slide It In“, a to přímo senzačně! Vyvolalo to vzpomínky na jejich společný čas ve Whitesnake a kluci už se nemůžou dočkat, až vám tohle zahrají živě ve ZLÍNĚ!


Tohle je Hard Rock té nejvyšší úrovně, přátelé! Laďte náladičku na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 s THE DEAD DAISIES a pořiďte si svoji vstupenku včas!


Lístky na tento super zimní festivalový den plný toho nejlepšího rocku a metalu, za super cenu, platnou už jen do konce září, jsou v prodeji!


Objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz