Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

AMORPHIS vydají v říjnu své ohromující dílo „Queen of Time – Live At Tavastia 2021“!

 My je uvidíme naživo v listopadu ve ZLÍNĚ!

AMORPHIS, Sólstafir, Lost Society – 12. 11. 2023, ZLÍN, Masters of Rock Café

Když se onehdá svět zastavil, finští metaloví titáni AMORPHIS odmítli udělat totéž. Sbalili si své vybavení, přemístili se do prázdné Tavastie a připravili svou obrovskou produkci na ohromující jednorázové představení jejich kritikou nejuznávanější nahrávky z roku 2018 „Queen Of Time“. V písni „Amongst Stars“ jim k dokonalosti přispěla svým krásným hlasem i Anneke Van Giersbergen, mrkněte na video a nalaďte se na 12. listopad, kdy AMORPHIS zazáří live ve ZLÍNĚ, Klubu Masters of Rock Café.


Show v Tavastii byla natočena z různých úhlů, zalitá nadpozemským světlem a tito finští strážci metalového grálu do toho dali naprosto vše. Oprostili se od představy o sterilním prostředí a odehráli toto své významné album tak, jako by stáli před několika tisícovým davem. Nyní je toto jejich koncertní CD, vinil a Blue-ray „Queen Of Time“, svědectvím jejich neochvějného nasazení. Vyjde 13. října a měsíc nato, 12. listopadu dorazí do zlínského klubu Masters of Roc Café, aby vám to všecko předvedli ještě jednou, živě, před vašimi zraky!


AMORPHIS se za posledních 30 let stali jednou z největších, nejlepších a nejvlivnějších metalových kapel, které se kdy zrodili ve Finsku. Když v roce 2018 vydali „Queen Of Time“, kritici chválili monumentální majestátnost, progresivní eleganci a vznešenou atmosféru. Chválili prostě vše.  Netřeba asi dodávat, že všechny skladby na tomto jedinečném live vydání září jako opravdové diamanty. „Výsledek nás velmi těší,“ komentuje klávesový kouzelník Santeri Kallio. „I když to byla zas trochu jiná zkušenost, pořád to byla skvělá zábava. Opravdu doufáme, že fanoušci ocení tuto novou metodu našeho představení." A my jsme si jisti, že ano!


12. listopadu určitě doražte do ZLÍNA, do klubu Masters of Rock Café, kde je zažijete naživo, v celé jejich zářící kráse. AMPRPHIS s sebou přivezou také islandskou post-rock/metalovou hvězdu SÓLSTAFIR se svou unikátní epickou a nekonvenční muzikou a finskou metalovou bandu LOST SOCIETY, která zde představí svoji aktuální desku „If The Sky Came Down“ ve své pověstně vášnivé a mistrovsky propracované show.


Vstupenky na koncert objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz