Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Fenomenální THE DEAD DAISIES přijedou oslavit své 10. výročí na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK

... do ZLÍNA!

ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023 – 2.12.2023 – ZLÍN, sportovní hala Datart


Slavná all-star rocková banda THE DEAD DAISIES slaví letos své 10. výročí a na oslavu si pro vás připravila nové „Best Of“ album a sérii koncertů, přičemž nezapomněli ani na vás, fanoušky v České republice! THE DEAD DAISIES pro vás chystají velkou rockovou oslavu na 2. prosince, do ZLÍNA, haly Datart, na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK!


Posláním THE DEAD DAISIES je vytvořit starý dobrý rock ve stylu 70. let, shromáždit některé z nejlepších hudebníků na světě, a hlavně hrát skvělou rockovou muziku naživo. Jejich zvuk je oduševnělý, se silnými vokály, bluesovými riffy, mocnými refrény i melodiemi, a to vše dokáží náležitě prodat naživo! Od vydání svého prvního, stejnojmenného alba v roce 2013 jdou od úspěchu k úspěchu. Vydali šest studiových, jedno živé a jedno cover album a armáda jejich fanoušků stále roste!


Současná sestava kapely je: John Corabi - zpěv (Motley Crue/The Scream), David Lowy - kytara (Red Phoenix), Doug Aldrich - kytara (Whitesnake/Dio), Brian Tichy - bicí (OzzyOsbourne/Foreigner) a Michael Devin - basa (Whitesnake).


THE DEAD DAISIES válí! Vytváří neuvěřitelně silnou energii a svou mistrovskou show dokazují všem, že Rock žije a je zdravý a stále dravý.


Zažijte to na vlastní kůži a přijďte si užít jejich velkolepou rockovou jízdu 2. prosince do ZLÍNA, na ZIMNÍ MASTERS OF ROCK 2023!


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce srpna, můžete objednávat na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz