Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Oomph!

08.11.2023 20:00

Detail

OOMPH! – 8.11.2023, PRAHA, MeetFactory - NOVÝ TERMÍN!


Z tábora německé industrial/rock metalové bandy hudebních kreativců OOMPH! přišly zprávy o přesunu jejich velkého headline tour, které byl v plánu na jaro 2023! V PRAZE, MeetFactory se měli znovuzrození OOMPH! ukázat na Apríla, 1.4.2023. Práce na vyšperkování jejich nového, zlomového alba, na kterém spolupracují s novým zpěvákem však zaberou trochu delší čas, a tak kapela přeplánovala celé turné na listopad 2023!


Nový termín pro PRAHU, MeetFactory je 8. listopadu 2023!


Všechny dosud zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti i na nový termín koncertu!


Vyjádření kapely: „Vážení fanoušci a přátelé, posledních pár měsíců jsme si nedovolili žádné pauzy a pracujeme společně s naším novým zpěvákem, vysoce motivovaní a na plné obrátky, na nových písních našeho dalšího alba a je to všechno naprosto v pořádku a správně! Náš label, Napalm Records, vybraní partneři a blízcí důvěrníci již slyšeli první demo a jsou bez výjimky nadšení z našeho nového materiálu! Pokračování našeho alba číslo 1 „RITUAL“ z roku 2019 bude v historii naší kapely přelomové. Proto jsme se společně s Napalm Records rozhodli, že si všechny strany chtějí dát čas na produkci dokonalého alba a jako obvykle dodat jen a pouze tu nejvyšší kvalitu. Každá skladba je pečlivě propracována do nejmenších detailů, aby světu ukázala, že nový OOMPH! jsou silnější než kdy jindy! Samozřejmě, jako obvykle, chceme vydat naše nové album s doprovodnými videoklipy a singly pár měsíců před turné! Kvůli našemu pečlivému způsobu práce a také dlouhým procesům výroby vinylů v dnešní době se výroba našeho nového alba opozdila. Proto se bohužel naše velké evropské turné musí posunout o půl roku, na listopad 2023. V tuto chvíli nelze z různých důvodů poskytnout další podrobnosti, ale buďte si jisti, že všechny informace obdržíte, jakmile je budeme moci s vámi sdílet. Především samozřejmě palčivá otázka ohledně identity našeho nového zpěváka! My sami se nemůžeme dočkat, až vám konečně představíme náš nový materiál a našeho nového frontmana a budeme s vámi opět slavit na pódiích tohoto světa! Do té doby…! Vaši Crap a Flux."


Zní to všechno tak slibně, že si na tento velkolepý návrat znovuzrozených OOMPH! ještě počkáme! Kapela alespoň odtajnila speciálního hosta turné. Je jím dívčí metalové duo z Berlína BÖSE FUCHS & SLY Duo tvoří Valeria Ereth alias BÖSE FUCHS, již dobře známá z jejích oblíbených cover videí na YouTube mimo jiné, Rammstein, Eisbrecher, In This Moment atd. a Seline Hönig, alias SLY, talentovaná zpěvačka a kreativní mysl dua. Obě dívky už prokázali svou sílu v hudebním byznysu i přes svůj nízký věk. Máte se na co těšit!



19:00    otevření sálu
20:00    Böse Fuchs
21:00    OOMPH!
23:20    konec koncertu

  • Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje!
  • Padělání vstupenek je nepřípustné a trestá se podle zákona!
  • Osobám mladším 12 let je vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby.
  • Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za újmu na zdraví návštěvníků ani za škody způsobené na jejich věcech.
  • Do haly/sálu není dovoleno vnášet jakékoliv nápoje, PET láhve, skleněné láhve, plechovky, sedátka, židličky (včetně skládacích), různé podložky včetně polystyrenových či dřevěných "kostek", zbraně, nože, nůžky, tyče na vlajky, deštníky a další předměty, které by mohly být pořadatelem označeny za nebezpečné. Pořadatel si vyhrazuje právo osobní bezpečnostní kontroly!
  • Do prostoru konání akce je zakázáno nosit magnetofony, kamery či videokamery. Pořizování audio a videozáznamů je zakázáno! Porušení tohoto bodu může být klasifikováno jako trestný čin!
  • Fotografování je povoleno pouze z kompaktních fotoaparátů bez přídavného dlouhého objektivu. Mimo akreditované fotografy a novináře není povoleno do haly/sálu vnášet profesionální fotoaparáty a objektivy!
  • Pořadatel a umělci si vyhrazují právo filmového, video a televizního záznamu koncertu a atmosféry. Návštěvník zaznamenaný na dokument může být dále zveřejňován bez dalšího upozornění a finanční náhrady.
  • Pivo se může čepovat do vratných, zálohovaných kelímků s očkem na připnutí. Vratná záloha je 70 CZK. Kelímky se vyměňují při nákupu nového piva nebo se vrací záloha. Reklamní kelímky můžou být v prodeji i v merchandisingovém shopu. Do kelímku zakoupeného v shopu vám však na výčepech pivo z hygienických důvodů nenatočí.
  • Jediná platná měna v hale/sále je Koruna česká.
  • Do prostoru koncertu je zakázáno vodit psy či jiná zvířata.
  • Návštěvníci musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby!
  • Svým vstupem na akci návštěvník prohlašuje, že splňuje podmínky aktuálních vládních hygienických a protiepidemických opatření. Sledujte prosím covid portál ministerstva vnitra. (https://covid.gov.cz/situace/kultura/koncerty)
  • Na V.I.P. balkon (pokud je zpřístupněn) je zakázáno vnášet jakékoliv nápoje, s výjimkou nápojů v uzavíratelných PET lahvích. Tašky a kabáty si prosím odložte v šatně (pokud je zpřístupněna).
  • Pořadatel si vyhrazuje právo udělovat pokyny účastníkům události za účelem zachování bezpečného a hladkého průběhu události, měnit v případě nutnosti s okamžitou platností uvedené podmínky, měnit program a jeho obsah vč. účinkujících v případě nenadálých událostí jako jsou povětrnostní podmínky, nehody, zdravotní stav účinkujících apod.
  • Pořadatel může nařídit evakuaci areálu v případě podezření na ohrožení zdraví účastníků nebo majetku pořadatele jako jsou například přírodní katastrofa, teroristický útok a to bez jakékoliv náhrady škody nebo ušlého zisku účastníka události.