Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

MASTERS OF ROCK

13.-16.07.2023

Detail

39 kapel z 10 zemí světa bylo potvrzeno na 19. ročník největšího mezinárodního rockového open airu MASTERS OF ROCK 2023, který se koná v městečku slivovice, uprostřed valašských kopců - ve VIZOVICÍCH, v areálu likérky R. Jelínek! Příští léto se festival uskuteční ve dnech 13. – 16. 7. 2023.


A na jaké kapely se vlastně můžete v létě těšit? Seznam potvrzených kapel je plný známých a oblíbených hvězdných jmen, ale představí se vám i méně známé a neohrané bandy a samozřejmě domácí rocková špička.
WITHIN TEMPTATION, AMON AMARTH, EUROPE - 40th Anniversary of debut album "Europe", KREATOR, THE HU, AIRBOURNE, SOULFLY, ELUVEITIE, TARJA, SONATA ARCTICA, PHIL CAMPBELL AND THE BASTARDS SONS (play Motörhead), ORDEN OGAN, BATTLE BEAST, FREEDOM CALL, FEUERSCHWANZ, CREMATORY, BLOODBOUND, LEGION OF THE DAMNED, THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, LORD OF THE LOST, XANDRIA, WARKINGS, DRAGONY, ANGUS McSIX, BROTHERS OF METAL, AD INFINITUM, NORTHTALE, SLOPE, SMASH INTO PIECES, APRIL ART, ARION, EVEN FLOW, PROJECT RENEGADE, SAFFEK, MELODIUS DEITE, SUSURRO, IRON WILL, DYMYTRY, DOGA, DARK GAMBALLE, SYMFOBIA, SALAMANDRA, FREE FALL, ALIA TEMPORA.


Letní festivalová sezóna je rozjetá naplno a velice slibně. Na vás nyní je, abyste si zajistili své vstupenky včas a mohli začít v klidu stříhat metr do léta. VIZOVICE a festival MASTERS OF ROCK 2023 vám otevřely svou náruč a těší se na vás!