Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Lordi

22.04.2024 18:00

Detail

Finská posádka monster LORDI vyrazí na jaře 2024 na Evropské turné k nové desce! V dubnu se představí na dvou koncertech i v ČR!

Slavní metaloví strašáci LORDI zase kují pikle! Ještě nestihla pořádně vychladnout jejich letošní chytlavá novinka „Screem Writers Guild“, ještě se z ní stále bizarně kouří a už se proslýchá, že další deska už se piklí. Vyklubat na svět by se měla právě na jaře 2024 a ještě horká bude představována naživo po Evropě! U nás, v ČR, hned na dvou místech!


22. dubna 2024 v PRAZE, Klubu Roxy a 23. dubna 2024 v OSTRAVĚ, klubu Garage!

Kromě monstrózních metalových příšer LORDI se těšte také na bandy ALL FOR METAL a CRIMSON VEIL.


Mr. Lordi neumí odpočívat a neustále představuje ve svém vlastním horrorovém cirkuse nové a nové stále hlasitější a zuřivější kousky!
Tento charismatický zpívající šéf skupiny LORDI vás nenechá odpočinout od svých hlubokých a temných nápadů a myšlenek a opět vás vezme s sebou na nová, jeho oblíbená, děsivě krásná místa, kde uslyšíte démonické, hymnické melodie naplněné jeho lehkým vtipem a jemnými slovními hříčkami. Čekejte další originální metalové vyprávění „příběhů z hrobky“ mistra Lordiho a jeho pokřivené party!


LORDI to už zdaleka není jen hit „Hard Rock Hallelujah“! Svou pracovitostí a osobitým šarmem se probojovali do světla reflektorů po celé Evropě! Každá jejich show je jiná a každá nezapomenutelná, a to nejen díky stále propracovanějším kostýmům! Nakonec, je to sám pan Lordi, kdo ručně navrhuje a vyrábí kompletní LORDIho šatník, a každý večer mu zabere více než 3 hodiny, než se promění v legendárního monster-mana, který opět hraje hlavní roli v dalším pokračování tohoto metalového trháku!







17:30    otevření klubu
18:00 – 18:30    Crimson Veil
18:45 – 19:30    All For Metal
20:00 – 22:00    LORDI

  • Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje!
  • Padělání vstupenek je nepřípustné a trestá se podle zákona!
  • Osobám mladším 12 let je vstup povolen pouze v doprovodu dospělé osoby.
  • Pořadatel nenese žádnou odpovědnost za újmu na zdraví návštěvníků ani za škody způsobené na jejich věcech.
  • Do haly/sálu není dovoleno vnášet jakékoliv nápoje, PET láhve, skleněné láhve, plechovky, sedátka, židličky (včetně skládacích), různé podložky včetně polystyrenových či dřevěných "kostek", zbraně, nože, nůžky, tyče na vlajky, deštníky a další předměty, které by mohly být pořadatelem označeny za nebezpečné. Pořadatel si vyhrazuje právo osobní bezpečnostní kontroly!
  • Do prostoru konání akce je zakázáno nosit magnetofony, kamery či videokamery. Pořizování audio a videozáznamů je zakázáno! Porušení tohoto bodu může být klasifikováno jako trestný čin!
  • Fotografování je povoleno pouze z kompaktních fotoaparátů bez přídavného dlouhého objektivu. Mimo akreditované fotografy a novináře není povoleno do haly/sálu vnášet profesionální fotoaparáty a objektivy!
  • Pořadatel a umělci si vyhrazují právo filmového, video a televizního záznamu koncertu a atmosféry. Návštěvník zaznamenaný na dokument může být dále zveřejňován bez dalšího upozornění a finanční náhrady.
  • Pivo se může čepovat do vratných, zálohovaných kelímků s očkem na připnutí. Vratná záloha je 70 CZK. Kelímky se vyměňují při nákupu nového piva nebo se vrací záloha. Reklamní kelímky můžou být v prodeji i v merchandisingovém shopu. Do kelímku zakoupeného v shopu vám však na výčepech pivo z hygienických důvodů nenatočí.
  • Jediná platná měna v hale/sále je Koruna česká.
  • Do prostoru koncertu je zakázáno vodit psy či jiná zvířata.
  • Návštěvníci musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby!
  • Svým vstupem na akci návštěvník prohlašuje, že splňuje podmínky aktuálních vládních hygienických a protiepidemických opatření. Sledujte prosím covid portál ministerstva vnitra. (https://covid.gov.cz/situace/kultura/koncerty)
  • Na V.I.P. balkon (pokud je zpřístupněn) je zakázáno vnášet jakékoliv nápoje, s výjimkou nápojů v uzavíratelných PET lahvích. Tašky a kabáty si prosím odložte v šatně (pokud je zpřístupněna).
  • Pořadatel si vyhrazuje právo udělovat pokyny účastníkům události za účelem zachování bezpečného a hladkého průběhu události, měnit v případě nutnosti s okamžitou platností uvedené podmínky, měnit program a jeho obsah vč. účinkujících v případě nenadálých událostí jako jsou povětrnostní podmínky, nehody, zdravotní stav účinkujících apod.
  • Pořadatel může nařídit evakuaci areálu v případě podezření na ohrožení zdraví účastníků nebo majetku pořadatele jako jsou například přírodní katastrofa, teroristický útok a to bez jakékoliv náhrady škody nebo ušlého zisku účastníka události.