09.07.2024

Nákup vstupenek

A je to tu! MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH po dvacáté! Velkolepé oslavy tohoto vašeho oblíbeného mezinárodního metalového svátku vypuknou už pozítří, ve čtvrtek 11. 7. ve 12:00 a potrvají po celé 4 dny a noci, až do nedělní půlnoci!
Toto krásné, kulaté festivalové jubileum přijíždí za vámi do VIZOVIC oslavit řada rock-metalových velikánů!


JUDAS PRIEST s sebou přiveze zbrusu nové a velmi úspěšné album „Invincible Shield“, které zde představí se svou tradičně obří pódiovou mega-produkcí! Svým zbrusu novým albem „The Mandrake Project“ se přijede pochlubit další ikona z metalového světa – frontman slavných IRON MAIDEN, BRUCE DICKINSON! Obě zmiňované nové desky „Invincible Shield“ i „The Mandrake Project“ se ihned po svých vydáních zařadily mezi absolutně stěžejní heavy-metalové počiny roku 2024! Dalším gratulantem je power-metalový, hard´n´heavy putovní cirkus pana principála Tobiase Sammeta AVANTASIA, což je další jistota fantastické a strhující pódiové show. Zbrusu nové album s sebou přivezou i legendární ACCEPT! Jejich čerstvá nahrávka „Humanoid“ jednoznačně patří k dalším vrcholům této ikonické bandy.  


Na jubilejním 20. ročníku MASTERS OF ROCK budou špunty lítat vzduchem. Německá heavy-metalová královna DORO zde slaví své 40. výročí na scéně, stejně jako německá metalová legenda RAGE, která se zde vrací dokonce s velkým Lingua Mortis Orchestra! Kapela SERIOUS BLACK slaví 10. výročí, DIE HAPPY v čele s energickou a vždy usměvavou Martou Jandovou, 30. výročí, kapela DRAGONHAMMER zde oslaví 25. narozeniny a třeba i slovenská METALINDA chystá velkou párty ke svým 40tinám.


Celý dlouhý seznam gratulantů a kompletní program letošních velkolepých oslav festivalu najdete na festivalovém webu, >>ZDE<<


Je to tady přátelé! Užívejte si to letošní festivalové jubileum naplno!


Festivalové i jednodenní vstupenky (jako e-ticety) můžete ještě do zítřejších 10 hodin objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal či Ticketstream.
Prodej vstupenek (v hotovosti) bude od čtvrtečních 10 hodin pokračovat ve festivalových pokladnách u obou vstupů do festivalového areálu! Přijďte kdykoli, těšíme se na vás.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: