09.07.2024

Nákup vstupenek

Live v říjnu v BRNĚ!

KISSIN´DYNAMITE, Massive Wagons, Airstrike – “Back With A Bang – Europe Tour 2024” – 12.10.2024 – BRNO, Sono Centrum


„Back With A Bang“! To je zbrusu nová, jasná exploze rocku v poutavých barvách od charismatické německé bandy KISSIN´DYNAMITE! A právě na tento výbuch rockové energie se můžete těšit už brzy i naživo! 12. října to bouchne v brněnském Sono Centru!


Přestože členům kapely není víc než třicet let, už se mohou ohlížet za bouřlivou a úspěšnou kariérou. Síla rocku kdysi vzala tyto sympatické chlapce ze školních lavic a přenesla je světová pódia! Tito kluci ví, co chtějí a co nechtějí a navzdory všem současným trendům už řadu let nekompromisně dělají svůj osobitý stadionový rock s nádechem velkolepých 80 let! Úspěšně!


S novou deskou "Back With A Bang" upevňují postavení této své ochranné známky ještě lépe než kdy jindy. Na albu převládá velmi chytlavá, pozitivní, přímo strhující síla rocku a metalu. Toto album nahráli kluci úplně sami, bez triků moderních digitálních studií. Zpěvák Hannes zdůrazňuje: „Na tomto albu není nic naprogramováno. Všechno je to ruční práce, a proto znějí písně skutečně živě. Bez ohledu na to, zda se dotkneme vašeho srdce empatickými baladami nebo vás nakopneme energickými stadiónovými rockovými melodiemi – písně prostě znějí za všech okolností skutečně.“



KISSIN’ DYNAMITE už se nemohou dočkat, až vám to včšechno předvedou naživo na svém podzimním ‚Back With A Bang! Europe Tour 2024“! Přijďte 12. října do Sono Centra v BRNĚ a budete odměněni další nezapomenutelnou a strhující show těchto rockových sympaťáků!
KISSIN’ DYNAMITE jsou zpět s BACK WITH A BANG!!!


Vstupenky na koncert, za super cenu, platnou do konce srpna, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: