08.07.2024

Nákup vstupenek

Přátelé, tak 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK 2024 tady máme už tento čtvrtek, 11. 7. ve 12:00!  Někteří z vás míří do VIZOVIC už zítra, většina asi pozítří, abyste si v klidu a bez front vyměnili své vstupenky za festivalové pásky a postavili festivalová obydlí.


Co a kde najdete ve festivalovém areálu, jakmile se pro vás ve čtvrtek v 11 hodin otevře, najdete v orientační mapce, kterou vám dnes posíláme k prostudování.

V areálu najdete tradičně nepřeberné množství stánků s občerstvením a nejrůznějšími suvenýry. Podívejte se, kde najdete novou Chill Out Garden, kde jsou umístěny bankomaty (letos dva), kde najdete krásné nové fotostěny, nové tribuny, kde jsou letos sprchy (tady je oproti loňsku změna!), a další důležitá místa v areálu, jako třeba Druhá Stage, Festivalový shop, autogramiádový stan, WC, kavárna, stan záchranářů, pokladna, páskovací kontejnery….apod.


Mapu festivalového areálu najdete >>ZDE<<


20. ročník MASTERS OF ROCK 2024 je tady! Užijte si to na max!


Festivalové i jednodenní vstupenky ve formě e-ticketů můžete ještě stále objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal a Ticketstream.

Festivalové pokladny otvírají ve čtvrtek 11.7, v 10:00. POZOR! Platba zde je možná pouze v hotovosti (CZK, EUR)! VIP vstupenky na tribuny PLATINUM a GOLD budou v prodeji pouze na pokladně u vstupu č. 2 ze strany vlakového nádraží!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: