08.07.2024

Nákup vstupenek

Vizovický metalový festival MASTERS OF ROCK slaví 20. let a velká, 4denní oslava vypukne už tento čtvrtek 11.7. ve 12:00! Dnes představujeme další letošní novinku - velké FOTOSTĚNY v areálu festivalu!


FOTOSTĚNY symbolizují nesmazatelné milníky tohoto festivalu, např. rok 2007 a legendární show Motörhead v čele s nesmrtelnou metalovou ikonou Lemmy Kilmisterem nebo rok 2011 a vynikající show z historicky jediného vystoupeni v ČR další legendy, TWISTED SISTER. Na jedné z FOTOSTĚN najdete také Ronnie James DIA, který sice na „Masters“ nikdy nezazpíval, ale se souhlasem jeho manželky Wendy Dio od roku 2010 nese jeho jméno hlavni stage festivalu Masters of Rock! Další foto stěnou je “síň slávy” Masters of Rock – Hall Of Fame – kde najdete loga všech zásadních kapel, které jsme měli tu čest během dvaceti let ve VIZIVICÍCH na „Masters“ vidět.


Čtyři FOTOSTĚNY z historie “Masters” najdete v relaxační zóně, na trávě, kousek od festivalové kavárny. Pátou metalově designovanou fotostěnu najdete v občerstvovací zóně, kousek vedle klidné uličky s posezením. Určitě se k nim zastavte, pokochejte se, přečtěte si Lemmyho životní „moudra a hlášky“ a udělejte si fotku na památku!


Svá fota pak můžete sdílet s přáteli a dát tak celému světu najevo, že jste tady, na 20. ročníku MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH a že to, že jsme tady spolu už 20 let a spojuje nás síla a radost z metalu!


Takže ve čtvrtek na oslavách na viděnou!


Festivalové i jednodenní vstupenky (jako e-tickety) ještě můžete objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal či Tickestream.


Vstupenky, festivalové, jednodenní i ty VIP k sezení na některé z nových tribun v areálu, budou v prodeji i na místě! Ale upozorňujeme, ze tribuna SILVER už je zcela vyprodaná a na tribuně PLATINUM zbývá do prodeje posledních 10 míst.
Festivalové pokladny otvírají ve čtvrtek 11.7, v 10:00. POZOR! Platba zde je možná pouze v hotovosti (CZK, EUR)! VIP vstupenky budou v prodeji pouze na pokladně u vstupu č. 2 ze strany vlakového nádraží!
 


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: