08.07.2024

Nákup vstupenek

MIlí fanoušci, jubilejní, 20. ročník festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH vypukne už tento týden! Už na konci minulého týdne započaly první stavby ve festivalovém areálu „u Jelínka“ a tento týden pokračujeme v přípravách areálu i jeho okolí, abychom vám připravili co nejpříjemnější místo pro váš pobyt na festivalu!


K 20. výročí festivalu pro vás chystáme také jednu úplně novou, klidovou zónu! Nazvali jsme ji CHILL OUT GARDEN. Je to opravdu stinná a příjemná zahrada se stromy a trávníkem. Najdete zde občerstvení i pohodlná lehátka, stolečky a večer bude navíc ozářena malými světýlky. Festivalový ruch z areálu sem dolehne jen tlumeně a vy si zde budete moci odpočinout, kdykoli pocítíte, že to potřebujete.


Chill Out Garden pro vás bude otevřena stejně jako festivalový areál, tedy od čtvrtku 11.7. 11:00 a zavírat se bude každý den hodinu po skončení programu na hlavní Ronnie James Dio Stage. Najdete ji v bezprostřední blízkosti vstupu č. 1 do festivalového areálu ze strany podnikové prodejny R. Jelínek, po levé straně od vstupu. Bude označena a jistě ji neminete.
Metal, to je pořádný adrenalin, ale odpočinek je také potřeba, aby byly ty vaše letošní festivalové zážitky jen příjemné! Přijďte se zklidnit a zchladit do nové CHIILL OUT GARDEN!


Festivalové i jednodenní vstupenky (jako e-tickety) objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky ještě dostanete i v sítích Ticketportal a Ticketstream.

VIP vstupenky na některou ze tří nových tribun v areálu už zakoupíte pouze na místě, v pokladně ze strany vstupu č. 2 od vlakového nádraží a pouze v hotovosti!






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: