13.06.2024

Nákup vstupenek

Live ve ZLÍNĚ!

RHAPSODY OF FIRE, The Unity – Challenge The Wind European Tour 2024 – 22.11.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

Vládci symfonického melodického metalu RHAPSODY OF FIRE vydali svůj dlouho očekávaný, nový studiový opus „Challenge The Wind“ spolu s videem poslednímu singlu, závěrečné skladbě alba „Masterd by the Dark“. Podívejte se na video a můžete se začít těšit na listopad! 22. 11. přijedou RHAPSODY OF FIRE a jejich speciální host, u nás velmi oblíbená banda THE UNITY zahrát vám do ZLÍNA, Masters of Rock Café!


Novinkové album  „Challenge The Wind“  si můžete objednat>>TADY<<


'Challenge The Wind' je dosud nejrychlejším dílem Rhapsody Of Fire“, nedávno prozradil skladatel a klávesista Staropoli: „Ve srovnání se všemi předchozími alby Rhapsody Of Fire, se aktuální album skládá výhradně z rychlých čísel, není tam ani jedna balada. Žádná z našich desek neobsahovala tolik čistého a nefalšovaného metalu jako právě ‚Challenge The Wind‘! Naším cílem je přenést posluchače do bezstarostného světa, v němž se aspoň po dobu poslechu odpoutají od starostí, které s sebou obyčejný každodenní život přináší,“ pokračuje Staropoli. „Jedním z hlavních důvodů, proč vlastně působíme na hudební scéně, je přinášet lidem hraním radost. Pochopitelně nám jde také o naše vlastní pozitivní emoce a pocit spokojenosti z naší práce, ale radost fanoušků je naší největší odměnou.“


No a právě takový, krásně bezstarostný, čistě metalový večer na vás čeká 22. listopadu ve ZLÍNĚ, Masters of Rock Café. Tohle byste si přece nenechali jen tak ujít, že ne?


Vstupenky za supr zaváděcí cenu, platnou do konce srpna, objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: