12.06.2024

Nákup vstupenek

...vstupenky na tribunu PLATINUM, kde dostanete jako dárek mimo jiné i výroční personalizovaná trička.

Dnešní půlnocí uzavíráme objednávku triček s personalizací!!!

Letošní jubilejní, 20. ročník 4denního mezinárodního metalového festivalu MASTERS OF ROCK odstartuje ve VIZOVICÍCH, v areálu likérky R. Jelínek, už za měsíc! V prodeji jsou festivalové i jednodenní vstupenky, za výhodnou cenu, platnou do konce června a také letošní novinka – VIP vstupenky na sezení na nově postavených tribunách PLATINUM, GOLD a SILVER s pohodlnými sedačkami a řadou dalších benefitů.


Jedním z benefitů zdarma při zakoupení vstupenky na PLATINUM tribunu, která je nejblíže k pódiu a bude z ní jednoznačně nejlepší výhled na něj, je i personalizované tričko k 20 letům festivalu!


Mnoho z vás však do poznámky k objednávce triček zapomnělo napsat svou velikost trička a případnou přezdívku/jméno, které chtějí mít vytištěno na rukávu trička. Prosíme vás, abyste se do dnešní půlnoci ozvali na email merchandise@pragokoncert.com

Do emailu prosím uveďte číslo své objednávky, které vám bylo přiděleno při zakoupení vstupenek + velikost trička + jméno/přezdívku, kterou chcete mít na rukávu.

Pro vás ostatní, kteří tak nestihnete učinit do dnešní půlnoci, budeme mít nachystána trička také, avšak bez personalizace a nejsme schopni garantovat, že na vás zbyde správná velikost.

Kromě tohoto personalizovaného trika a nejlepšího výhledu na pódium, obdrží majitelé vstupenky na PLATINUM Tribunu také DVD Masters of Rock 2023. V blízkosti tribuny budou pouze pro vás, majitele PLATINUM VIP vstupenek, k dispozici pevné toalety s tekoucí vodou a stan s občerstvením (za poplatek).


Vstupenky na všechny nové tribuny, PLATINUM, GOLD i SILVER i festivalové či jednodenní vstupenky na stání, můžete samozřejmě nadále objednávat na těchto stránkách.
Festivalové i jednodenní vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.


20. ročník MASTERS OF ROCK se blíží! Nenechte si tuto jedinečnou, letní oslavu metalu ujít!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců: