Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Britská alternativní metalová skupina NEONFLY vám posílá svoji vido vzpomínku

...na MASTERS OF ROCK 2022! Laďte formu na letošní 20. ročník!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024 – areál likérky R. Jelínek, VIZOVICE

Pamatujete na parádní show rock-metalových NEONFLY na MASTER OF ROCK 2022? Tito sympatičtí kluci vydávají 19. června live EP nazvané "Master Tapes - 10 Years Live at Masters of Rock" a dnes z něj posílají malou upoutávku, singl „Highways to Nowhere“. Předobjednávky EP jsou spuštěny >>ZDE<<


Toto digitální EP připomíná desetiletou cestu kapely NEONFLY od jejich prvního, strhujícího vystoupení na mezinárodní scéně. Festival MASTERS OF ROCK má v srdcích NEONFLY zvláštní místo, protože jim poskytl zásadní platformu, která odstartovala globální přítomnost kapely. S každým vystoupením NEONFLY navázali hluboké spojení se svými fanoušky a festivalovou komunitou, což vyvrcholilo tímto speciálním EP, které připomíná jejich desetiletí trvající dobrodružství na festivalu Masters Of Rock od skromných začátků až po tady a teď.


NEONFLY to komentují: "Naše cesta s Masters of Rock začala v roce 2012, kdy jsme hráli na nabité druhé scéně a získali si srdce snad všech přítomných. To vedlo k tomu, že jsme se následující rok vrátili a byli povýšeni do časného odpoledního slotu na hlavní stage. Od té doby mají čeští fanoušci, a zvláště ti na Masters of Rock, vždy zvláštní místo v našich srdcích. Hrát tam je jako vrátit se domů a tímto počinem chtěli jsme ukázat naši vděčnost všem fanouškům, kteří nám všechny ty roky fandí a také fantastickému týmu Pragokoncertu za jejich neochvějnou podporu.“


Vychutnejte si jejich live koncerty z „Masters“ a už pomalu stříhejte metr, letošní, 20. ročník MASTERS OF je tady už za měsíc!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce června, a VIP vstupenkyx na sezení na třech nových tribunách, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz