Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

APOCALYPTICA dnes vydává nové album „Plays Metallica vol. 2“! Live už v říjnu v PRAZE!

APOCALYPTICA, The Raven Age – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024 – 11. 10. 2024 – PRAHA, O2 universum

Světoznámá APOCALYPTICA dnes vstupuje do další části své úspěšné hudební cesty. Právě dnes vychází jejich další, dlouho očekávané album „Plays Metallica vol. 2“, které představí naživo ve velkolepé show i u nás, v PRAZE, O2 universu, 11. října 2024!


V dlouholeté tradici heavy-metalu může jen hrstka umělců tvrdit, že změnili historii, a ještě méně jich může říci, že to udělali dvakrát. APOCALYPTICA píše jeden z nejúžasnějších příběhů metalu, a to s nástrojem v metalu nevšedním, s violoncelly!
Přes všechny nesčetné úspěchy a uznání, které APOCALYPTICA za dobu svého působení na hudební scéně získala, existuje možná jeden, který stojí nad všemi ostatními. Sami osobně poznali a spřátelili se s Metallicou. Obě kapely k sobě cítí nejen silné přátelství, ale také vzájemný respekt, a právě po oslavě 25. výročí od vydání jejich slavného debutu „Plays Metallica by Four Cellos“ (1996), vznikl nápad na pokračování tohoto díla.


"Hráli jsme celé první album a bylo to mnohem zábavnější a vzrušující, než jsme čekali," říká Eicca. "Dostali jsme nápad udělat něco jako první album, ale nemohli jsme to udělat úplně stejným způsobem. Potřebovali jsme se postavit čelem a přinést zcela nový pohled na původní energii a emoce Metallicy."


Výsledkem není nic jiného než zvukový milostný dopis. Album, které jednoduše, elegantně pojmenovali „Plays Metallica, Vol. 2“ a vášeň, kterou do nahrávacího projektu vložili Eicca Toppinen, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen a Mikko Sirén – dlouholetý bubeník kapely, který po dokončení tohoto alba přátelsky odešel, je jasně slyšet i vidět.


Desku v nejrůznějších formátech si můžete objednat >>ZDE<<


Vzniklo nenapodobitelné dílo, které vejde do dějin a na jeho live představení, můžete být přítomni i vy! Nenechte si to ujít! Dost možná půjde o další nesmazatelný koncertní zážitek vašeho života!  APOCALYPTICA plays Metallica, vol. 2 – 11. 10. 2024, PRAHA, O2 universum.


Vstupenky objednávejte exkluzivně v sítích Ticketmaster a Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz