Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

APOCALYPTICA vydala třetí singl z připravované desky, na kterém se podílel sám frontman

...Metallicy, James Hetfield! APOCALYPTICA live v říjnu v PRAZE!

APOCALYPTICA, The Raven Age – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024 – 11. 10. 2024 – PRAHA, O2 universum

Slavná APOCALYPTICA vydala už třetí singl ze svého horlivě očekávaného pokračování své legendární debutové desky. V tomto singlu „One“ nevystupuje nikdo jiný než samotný frontman Metallicy, James Hetfield.

„Apocalyptica plays Metallica Vol. 2“ (vyjde už 7. června) bude pokračovat v cestě, která začala v roce 1996, kdy violoncellisté z helsinské světově proslulé Sibeliovy Academie zahráli symfonickou poctu největšímu z velké čtyřky – heavymetalovým titánům Metallice. U své desáté desky se tato klasicky smýšlející dynama vracejí ke svým kořenům, aby tento legendární hudební kruh uzavřeli. Nová deska bude obsahovat také řadu překvapení.

Třetí singl „One“, převzatý z mezníku Metallicy z roku 1988 …“And Justice For All“ je dechberoucí reinterpretací jednoho z největších hudebních momentů Velké čtyřky – skutečným vrcholným tvůrčím úspěchem v jejich ohromující 40leté kariéře. Ve videu k singlu vidíme, jak se frontman skupiny Metallica, James Hetfield, sám připojuje k tvůrčímu procesu, který probouzí duši mluveným ztvárněním těchto nenapodobitelných, nyní nesmrtelných textů.

"Myslím, že je neuvěřitelné, že to James chtěl udělat," říká Eicca Toppinen. "Vždycky jsme si říkali, že bylo by skvělé někdy udělat něco s Metallicou!" Myslím, že nadšení pro něj vzešlo z odlišného přístupu, který jsme zvolili – někdy jsou ty nejbláznivější nápady to, co lidi vzrušuje, a to byla naše výzva."

"Použili jsme vše, co jsme měli k dispozici, aby to bylo co nejbombastičtější. Muselo to být epické! Výsledek byl skutečně filmový, James Hetfield vyprávěl příběh s těmi poetickými texty. Bylo to silné a dojemné," dodává Perttu Kivilaakso. "Jako fanoušek musím říct, že bylo neuvěřitelné to konečně slyšet. Byl jsem doma a plakal. Byla to neuvěřitelná cesta."

APOCALYPTICA přestavuje Evropě tuto svoji novou desku naživou už letos na podzim! 11. 10. 2024 u nás, v PRAZE, v O2 universu

Vstupenky na koncert objednávejte exkluzivně v sítích Ticketmaster či Ticketportal.




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz