Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Nová trojice kapel pro DRUHOU STAGE letošního „MASTERS“ je tady!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek – DRUHÁ STAGE


Seznam kapel letošní DRUHÉ STAGE jubilejního, 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK už je téměř kompletní. Dnes přidáváme novou trojici potvrzených kapel. Sledujte festivalové stránky, nebo FB profil festivalu, brzy zveřejníme poslední kapelu a časový harmonogram této, letos parádně nabité, DRUHÉ STAGE!


SURMA – hvězda této strhující smyphopnic-metalové bandy stoupá výš a výš. Současná sestava kapely, které stále vévodí krásná a sympatická Viki Surmová neztrácí čas a pracuje na zbrusu novém albu plném dalších epických příběhů předávaných s nadšením a bezmeznou energií velmi talentovaného mládí! Přijďte je pozdravit i na „Masters“!


SYMMERYA – melodic-symphonic metalová banda z Pardubic, které vévodí zkušená zpěvačka Iveta Jonová, která se ke kapele připojila v roce 2019 a svojí energií vlila do kapely úplně novou krev. Tato mladá, ale velmi zkušená dáma je operní zpěvačkou s metalovým srdcem, které buší tak silně, že přesvědčí i to vaše, aby bušilo stejně! Uvidíte letos na „Masters“


HELLPASS – řecká heavy-metalová kapela vám na „Masters“ přiváží se svou debutovou deskou „Gates of War“ kus své metalové blaženosti, čímž chtějí povzbudit vašeho metalového ducha! To bude fantastická metalová extáze, stavte se!


Program DRUHÉ STAGE festivalu MASTERS OF ROCK bude letos opět senzační, určitě se tam zastavte, a hlavně se bavte! 4 letní festivalové dny ve VIZOVICÍCH jsou tady pro vás už 20. let! Oslavte to s námi!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za cenu, platnou už jen do příštího pondělí, objednávejte na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz