Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

METALFEST je tady! Přečtěte si informace o parkování a stanování!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5 – 2. 6. 2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

Už se nám to blíží! METALFEST OPEN AIR 2024 startuje už tento pátek 31.5. a první fanoušci se začnou do PLZNĚ sjíždět už v průběhu čtvrtka! Prosíme, abyste si prostudovali všechny možnosti parkování a stanování.

Placené kempy, modrý, zelený i červený, v blízkosti festivalového areálu jsou již beznadějně VYPRODANÉ! Tyto kempy jsou oplocené, hlídané, vybavené ToiToi toaletami a v těsné blízkosti kempů budou umístěny sprchovací kamiony. U těchto kempů není možnost žádného parkování – bude umožněno jen krátké zastavení pro vyložení stanů a zavazadel.  Provoz kempů bude spuštěn ve čtvrtek 30.5. od 12:00 hod. Do těchto kempů je možné vnášet jídlo i pití, platí zde však zákaz rozdělávání ohňů!

Karavany, obytná auta
Místa pro karavany se nacházejí kousek od festivalového areálu ve 2 sekcích. Příjezd na parkoviště pro karavany je možný ve čtvrtek 30.5. od 12:00 hod. ulicí Pod Vinicemi. Pokud máte karavan, ale nestihli jste pořídit parkovací místo (kapacita je již vyprodána), další možností je zakotvit Váš koráb v Autokempu Ostende Bolevák

Parkoviště Na Jíkalce
Pokud máte lístek na parkování koupený přes festivalový web, zaparkujte na velkém parkovišti „Na Jíkalce“. Příjezd na parkovací louku bude možný jednosměrnou cestou z ulice Křimická (ulicemi Touškovská a Na Okraji), výjezd pak ulicí Nade Mží. Parkoviště bude v provozu od čtvrtka 30.6.2024 od 12:00 hod.

Veřejné tábořiště Na Jíkalce
Vedle parkoviště „Na Jíkalce“ bude vyhrazena velká louka pro stany. Toto veřejné tábořiště bude vybaveno Toi Toi záchody a mobilní umývárnou „Vošboule“. Součástí tábořiště bude i občerstvení. Do veřejného tábořiště „Na Jíkalce“ je možné vnášet jídlo i pití, platí zde ale zákaz rozdělávání ohňů!

Další možnosti kempování
Nemáte-li koupeno místo v modrém, zeleném nebo červeném kempu a vezete s sebou stan, máte ještě možnost zakempovat v Autokempu Ostende Bolevák.  

Další možnosti parkování
Poblíž areálu jsou parkovací kapacity velmi omezené! Můžete využít:
- podélné staní ul. Pod Vinicemi (pouze v místech, kde to umožňuje přechodné dopravní značení)
- Parkoviště Lochotínská (u Jysku)  - pouze část
- Parkoviště pod mostem Generála Pattona (pouze v sobotu a neděli)
- Parkovací dům Rychtářka - Truhlářská 5,
- Parkovací dům OC Plaza - Pobřežní 17,
- část parkoviště u OD Globus - Chotíkov 385,
- Autokemp Ostende Bolevák

DŮLEŽITÁ UPOZORNĚNÍ
- pro hladký průběh celého festivalu prosím respektujte dopravní značení a pokyny pořadatelů
- placené parkoviště před ZOO slouží pouze pro návštěvníky ZOO
- parkujte auta jen na místech k tomu určených
- nestavějte stany mimo vyhrazené kempy

Děkujeme za dodržování pravidel. Váš respekt a ohleduplnost pomůže udržet a rozvíjet váš oblíbený METALFEST v tomto krásném a jedinečném prostředí Amfiteátru Lochotín.

Festivalové i jednodenní vstupenky můžete (jako e-tickety) objednávat na těchto stránkách anebo, až do zahájení festivalu, v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.
Vstupenky se budou prodávat také v pokladně na místě. POZOR! Platba zde bude možná pouze v hotovosti!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz