Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

METALFEST OPEN AIR 2024 – otevírací doby!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31. 5.  –  2. 6. 2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


Je to tady! Přesně za týden startuje METALFEST v PLZNI! Už příští týden bude v okolí plzeňského amfiteátru Lochotín cvrkot, aby bylo pro vás vše perfektně nachystané!

13. ročník festivalu odstartuje v pátek 31. května ve 12:30 první kapelou - APRIL ART. Festivalový areál otevře své brány už v 11:30! Všechny důležité a podstatné informace najdete na festivalovém webu
Najdete tam také aktuální otevírací doby jednotlivých důležitých míst festivalu, jako jsou např: kempy a parkoviště, páskovací kontejner, pokladna, úschovna, stánek na dobíjení kreditů na čipy, sprchy, kdy se otevře festivalový areál pro vás, návštěvníky, festivalový obchůdek, či kavárna. Vše najdete >>ZDE<<


Prostudujte si pečlivě nejen otvírací doby festivalu, ale i aktuální festivalové mapy, kde najdete mnoho užitečných informací, např. ke stanování, parkování nebo organizační řád festivalu.


Do METALFESTU 2024 zbývá týden! Chystejte se! Těšíme se na vás v PLZNI!


Festivalové i jednodenní vstupenky na dobírku můžete ještě do pondělí 27.5. objednávat na těchto stránkách nebo pak, až do zahájení festivalu jako e-tickety a dále v sítích Ticketportal, Ticketstream, či Metaltix. Vstupenky budou v prodeji také v pokladně na místě (POZOR! Platba zde bude možná pouze v hotovosti!)






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz