Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

METALFEST OPEN AIR startuje metalové léto v PLZNI už příští týden! Budete tam?

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2. 6. 2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

13.ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR vypukne v amfiteátru Lochotín v PLZNI už příští týden! Chystáte se? Ladíte formu? Balíte? Těšíte se? Vstupenky a ubytko máte? Vše podstatné, vč. vstupenek a parkování (i jednodenních!) najdete >>ZDE<<


Už za týden se na vás těší tato hvězdná sestava: FIVE FINGER DEATH PUNCH, DIMMU BORGIR, TARJA + MARKO HIETALA, ELUVEITIE, SONATA ARCTICA, FEUERSCHWANZ, ICE NINE KILLS, ORDEN OGAN, SEPTICFLESH, AVATARIUM, VISIONS OF ATLANTIS, DOMINUM, NERVOSA, SERENITY, BROTHERS OF METAL, APRIL ART, TROLLFEST, ILLUMISHADE, IRON ALLIES, BLACK SONIC PEARLS, BRHG, CRIMSON VEIL, MELODIUS DEITE, IRONWILL a DARK SKY.


Čekají vás také autogramiády účinkujících kapel, nacpaný festivalový shop super metalovým zbožím, unikátní festivalový areál, kde můžete stát, sedět nebo i ležet a pódium máte stále jako na dlani. Hned vedle je krásná zoo pro chvíle klidu a krásné historické centrum města PLZNĚ na dosah. Připočtěte spoustu vynikajícího jídla a pití, mraky známých a kamarádů, super zábavu a hlavně, další neopakovatelné zážitky!


METALFEST OPEN AIR 2024, startuje už příští pátek, 31. května 2024 ve 12:30! Naskočte do léta s energií metalu!

Těšíme se na vás!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz