Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Je tady nová čtyřka kapel pro DRUHOU STAGE letošního MASTERS OF ROCK!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek – DRUHÁ STAGE


Seznam kapel letošní DRUHÉ STAGE festivalu MASTERS OF ROCK 2024 je už nyní velmi bohatý. A dnes ještě přidáváme další potvrzené kapely, které vám zde letos se zahrají. Představování kapel DRUHÉ STAGE letošních jubilejních „Masters“ s pomalu chýlí ke konci, ale ještě to není vše…sledujte festivalové stránky, nebo FB profil!

 
ALŽBĚTA - kapela s charismatickým zpěvákem Radkem Řezníčkem vám už třináctým rokem přináší hudbu plnou energie! Za tu dobu vydala již šest CD a na letošním Masters of Rock zahraje program svého Čarovného Tour k novému albu „Kouzelník“ a singlu „Čarodějka“.


HARD BALLS – hard rock 'n' rollová banda, založena v roce 2018. Na kontě má jednu dlouhohrající desku s názvem „Blackout“. HARD BALLS, se se svou energetickou show, kořeněnou i foukací harmonikou, představí na „Masters“ letos už podruhé.

ERIN – hard-rocková pětice modrokošiláků z ostravska, která se inspiruje u hudebníků jako Ozzy Osbourne, Gary Moore nebo Hammerfall. Na “Masters” míří představit své debutové album „Overture“, které jim otevřelo brány mnoha tuzemských festivalů i závory všech sousedních států. Těšte se jak na novou sestavu, tak i na live debut dvou doposud nevydaných skladeb!


HYPERIA – kanadská mlodic thrash-metalová smršť. Těšte se na jedinečnou vztekle urputnou a hodně splašenou show s ostrým vokálem zpěvačky Marlee Ryley a kulometnými bicími. Kapela, složená z ostřílených hudebníků přiváží na „Masters“ svoji novou desku „The Serpent´s Cycle“. Muzika jak stvořená pro fanoušky kapel Nervosa, Arch Enemy nebo Municipal Waste či Lost Society.


Přijďte se bavit a objevovat nové tváře, hlasy a oblíbence. DRUHÁ STAGE MASTERS OF ROCK 2024 stojí 100% za vaši návštěvu!


Festivalové i jednodenní vstupenky, a VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách v areálu, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou v prodeji také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz