Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Melodic-power metaloví SERIOUS BLACK slaví 10. výročí na letošním, 20. ročníku

...MASTERS OF ROCK a už posílají i první ochutnávku z nového alba!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek

SERIOUS BLACK mají 10 let! Je to deset let melodického power metalu, s licencí na tvorbu fantastických hymen! Od svého založení v roce 2014 nadchla tato kapela fanoušky po celém světě nejen pěti dosavadními studiovými alby, ale také skvělými koncerty a mnoha festivalovými vystoupeními. Slavit letos dojedou opět i k nám, na jubilejní 20. ročník vizovického MASTERS OF ROCK!


Oslava by však nebyla úplná bez nového alba! SERIOUS BLACK tak nyní oznamují vydání zbrusu nového alba s názvem „Rise Of Akhenaton“, které vyjde 27. září 2024! Předprodej alba právě začal,>>ZDE<<


Na podzim pak SERIOUS BLACK představí toto nové album live po Evropě spolu s FIREWIND a SONATOU ARCTICOU. I toto turné zasáhne Českou republiku – 10.10.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café!


SERIOUS BLACK vám pro zkrácení čekání na letní festivaly i novou desku nyní posílají zbrusu nový singl a video k písni „Metalized“. Song se silným kytarovým riffem, dynamickým základem drum and bass a chytlavými melodiemi. Mrkněte na video a hádejte, na kterém festivalu se natáčeli live záběry tohoto videa? :)

Hlavní mozek kapely Mario Lochert to komentuje: "10 let Serious Black! 10 let bylo intro Akhenatonu, první skladbou, která jako bouřlivý hrom zazněla z reproduktorů na více než 200 koncertech po celém světě. Nyní je čas přivést Achnatona a jeho armádu k životu."Rise of Akhenaton" album. Takže co by bylo lepší, než začít cestu alba písní, která odráží životní styl, srdce a lásku k hudbě každého fanouška heavy metalu - nejsme všichni tak trochu "Metalized"?"


Silné metalové hymny a velká oslava SERIOUS BLACK letos na slavnostním, 20. ročníku MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH! Buďte tam!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce května, i VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách v areálu, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání i v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz