Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

POWERWOLF vydali nový, nejpropracovanější videoklip v historii kapely k singlu „1589“!

Live v říjnu v PRAZE!

POWERWOLF, HAMMERFALL, Wind Rose - Wolfsnächte Tour 2024 – 26.10.2024 – PRAHA, sportovní hala Fortuna

POWERWOLF vydali dlouho očekávaný první singl ze svého nadcházejícího alba „Wake Up The Wicked“, které vyjde 26. července. Singl „1589“ vypráví příběh Petera Stumpa, který žil poblíž Kolína nad Rýnem v Německu v 16. století a dnes je znám jako „Vlkodlak z Bedburgu“. Poté, co byl farmář očerněn jako vlkodlak, přiznal se k několika vraždám a 31. října 1589 byl krutě popraven. Tento morbidní příběh od té doby fascinuje lidi po celém světě a mimo jiné jej převzal i National Geographic.


Kvůli videu k „1589“ se POWERWOLF vydali do Anglie, aby zde zinscenovali Stumpův osud v místních temných lesích. S pečlivě vybranými místy, bezpočtem herců a členů štábu a působivými speciálními efekty, představují nyní svoji dosud nejpropracovanější produkci hudebního videa a nabízí tak velmi důstojnou první ochutnávku toho, co mohou fanoušci od alba „Wake Up The Wicked“ očekávat.


Předobjednávky nového alba byly spuštěny>>ZDE<<


„Wake Up The Wicked“ je velmi očekávaný nástupce mimořádně úspěšného předchozího studiového alba „Call Of The Wild“ (2021) a představuje nesporný vrchol kariéry kapely. Nové album je tvrdé, překvapivé a plné rozmanitosti. Zatímco POWERWOLF zůstávají věrní svému zavedenému, oblíbenému zvuku, jdou ještě o krok dále a předvádějí jiný aspekt svých obratných hudebních a technických dovedností. 20 let po svém vzniku v roce 2004, rozšiřují POWERWOLF svůj repertoár a přidávají mnoho budoucích živých hitů. „Wake Up The Wicked“ je jejich dalším prohlášením, které potvrzuje status kapely jako současné vedoucí síly ve světě heavy metalu!


Podzimní evropské turné „Wolfsnächte 2024“ staví v PRAZE, sportovní hale Fortuna 26. října 2024, buďte tam!


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz