Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Součástí letošního METALFESTU bude i zábavná GAMBRINUS zóna!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2. 6. 2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

13. ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR je tady už příští týden! Startuje v pátek 31.května ve 12:30 první kapelou letošního programu, energickými APRIL ART! Festivalový areál se vám otevře už v 11:30, abyste stihli zaujmout nejlepší místo ke sledování letos obzvláště nabitého programu!

METALFEST však není jen o muzice. Součástí festivalu je i řada doprovodných akcí. Tou nejoblíbenější jsou třeba AUTOGRAMIÁDY účinkujících umělců, které se odehrávají v autogramiádovém stanu před vstupem do festivalového areálu. Program festivalu i autogramiád je online, >>ZDE<<

Letos nově vás na louce před festivalovým areálem bude čekat také celá zábavná relax zóna GAMBRINUS! Otevřeno bude mít po všechny tři festivalové dny (pátek – neděle) od 12 do 21 hodin a kromě stylového posezení u piva si zde budete moci zahrát třeba klasické šipky, nebo fotbalové šipky! Bude zde také každý den, každou hodinu, probíhat „škola čepování“ pod vedením Honzy Kropáče - vítěze soutěže Mistr výčepní, strážce výčepu a certifikovaný školitel výčepních. I tady to bude žít! Určitě se stavte.

METALFEST OPEN AIR 2024 už příští týden otvírá metalové festivalové léto! Těšíme se na vás už brzy v PLZNI!

Festivalové i jednodenní vstupenky, festivalové i jednodenní parkování, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání i v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz