Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

APOCALYPTICA odhaluje speciálního hosta svého podzimního turné! Britskou kapelu

...THE RAVEN AGE!

APOCALYPTICA, The Raven Age – Plays Metallica Vol. 2 Tour 2024 – 11. 10. 2024 – PRAHA, O2 universum


Mistři krásných, 4 strunných nástrojů, známá finská banda violoncellistů APOCALYPTICA připravuje své podzimní, velkolepé turné ke své nové, již 9. desce, „Apocalyptica plays Metallica vol 2“. Turné „Apocapyltica - Plays Metallica Vil 2 Tour 2024“ staví v PRAZE, O2 universu už 11. října 2024!


Nyní kapela oznamuje svého speciálního hosta turné! Jsou to britští metaloví Havrani THE RAVEN AGE!


Havrani se vracejí! Spolu s érou krvavého měsíce jsou tady a jsou přímo u vytržení, aby vás všechny seznámili se svoji novou, dosud nejodhodlanější a nejlepší deskou „Blood Omen“!
Deska „Blood Omen“ je stvořena pro velké arény a s APOCALYPTICOU se to zadaří. I na této, čistě metalové desce zní smyčcové aranžmá. Vytvořila je známá violoncellistka Audrey Riley, která už dříve spolupracovala s kapelami jako Foo Fighters či Coldplay. „Blood Omen“ je velmi silné, soustředěné a maximálně ambiciózní dílo od jedné z nejrychleji rostoucích rockových kapel v Británii.


"Už nemůžu poslouchat předchozí věci, které jsem udělal, ale jen tohle album, pořád ho poslouchám, neustále," září frontman Matt James. „Je to skutečně ta nejlepší práce, kterou jsme jako skupina i my, jako jednotlivci, kdy udělali. Opravdu cítím, že je to pro nás jako kapelu, něco speciálního. Doufám, že to lidé pocítí stejně. Jsem z toho velmi, velmi nadšený."


Nyní tedy „Havrani“ nastupují na cestu společně s APOCALYPTICOU a pomalu se tak schyluje k naprosto mimořádné hudební události, kterou byste si 11. října v PRAZE, rozhodně neměli nechat ujít!


Vstupenky na koncert jsou v prodeji a objednat si je můžete exkluzivně v sítích Ticketmaster či Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz