Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

METALFEST 2024 hlásí VYPRODÁNÍ i nově přidaného červeného kempu!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


13. ročník 3denního plzeňského metalového svátku METALFEST OPEN AIR je tady už příští týden (startuje už v pátek 31.5. ve 12:30!) a kapacita všech kempů, které se nacházejí v bezprostřední blízkosti festivalového areálu (tedy zelený, modrý, a i nedávno nově přidaný červený kemp) je již nyní ZCELA NAPLNĚNA!


Vy, co jste si ještě nestihli zajistit své ubytování v průběhu festivalu ještě stále nabízíme bezplatné veřejné tábořiště „Na Jíkalce“ se kterým přímo sousedí parkoviště „na Jíkalce“, které zůstává v podeji a zakoupit si zde můžete celofestivalové, nebo třeba i jen jednodenní parkování! Na rozdíl od modrého, zeleného kempu či červeného kempu, kde je zákaz vjíždění i parkování aut, „Na Jíkalce“ pohodlně zaparkujete a kousek vedle si postavíte stany. Neváhejte a zajistěte si své místo na parkovišti „Na Jíkalce“ včas!


V nabídce ubytování také najdete pohodlný a pěkný autocamp Bolevák. Více informací o kempu najdete na jejich stránkách,>>ZDE<<. Pro vaši informaci: autobusová kyvadlová doprava mezi tímto autokempem a festivalovým areálem letos zajištěna nebude.


Program i program autogramiád letošního 13. ročníku festivalu METALFEST OPEN AIR 2024 najdete >>ZDE<<


Neváhejte a odstartujte letošní metalové léto skvělými zážitky z plzeňského METALFESTU!


Festivalové i jednodenní vstupenky a místa na parkovišti „Na Jíkalce“ zakoupíte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz