Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Jedineční CRIMSON VEIL vás zvou na METALFEST do PLZNĚ!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2. 6. 2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

13. ročník mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR je tady už za 2 týdny a něco a anglická rock-metalová senzace, banda CRIMSON VEIL už se nemůže dočkat, až vás tam všechny uvidí! CRIMSON VEIL se na pódiu Lochotínského amfiteátru objeví v sobotu, 1.6. před polednem!


Britové CRIMSON VEIL vytváří jedinečné, zlověstné zvukové scenérie. Skládající se ze čtyř talentovaných multiinstrumentalistů, kteří důmyslně kombinují prvky rockové, metalové a filmové hudby a zároveň lyricky pokrývající esoterická témata doprovázená temnou vizuální estetikou. Jejich členové původně pocházejí z různých kapelových projektů a zkušenosti jim rozhodně nechybí!


Tato originální hudební banda vám posílají svoji videopozvánku na METALFEST! Mrkněte se a těšte se! METALFEST OPEN AIR 2024 je za dveřmi!


Festivalové i jednodenní vstupenky, objednávejte na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix!

A pokud ještě hledáte místo na stanování, máme pro vás skvělé zprávy! Otevřeli jsme prodej míst v novém ČERVENÉM CAMPU v bezprostřední blízkosti festivalového areálu! Mrkněte se >>ZDE<< a zajistěte si své festivalové ubytování a parkování včas!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz