Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

HAMMERFALL oznamují nové studiové album novým singlem a videem!

Live s POWERWOLF v říjnu v PRAZE!

POWERWOLF, HAMMERFALL, Wind Rose - Wolfsnächte Tour 2024 – 26.10.2024 – PRAHA, sportovní hala Fortuna

Přesně tak, necelý rok po poslední pokloně turné „United Forces“ je kvintet HAMMERFALL kytaristy Oscara Dronjaka, zpěváka Joacima Canse, baskytaristy Fredrika Larssona, kytaristy Pontuse Norgena a bubeníka Davida Wallina zpět s deseti zbrusu novými kusy klasického heavy metalu! 9. srpna spatří světlo světa jejich nová deska „Avenge The Fallen“!

"Toto je naše 13. album," říká s hrdostí Joacim Cans. „Jak si po 13 albech stále držet význam? Je to velmi podobné jako v úvodní větě písně Avenge The Fallen: "Co je horší, být tím, kdo zemřel, nebo tím, kdo přežil. Přemýšlejte o tom, protože je to těžká otázka." Pokračuje: „Chceme být kapelou, která vydává novou hudbu, abychom se mohli cestoval po světě, nebo se chceme dál prosazovat a vyzývat sami sebe? V dobách, kdy lidé pomalu ztrácejí pozornost, stále přemýšlíme o nových albech. Pár dobrých skladeb nedělá silné album. Silné album je album plné skvělých písní, a to je to, co přinášíme s „Avenge The Fallen"!


První ochutnávka, singl a videoklip 'Hail To The King' je venku, mrkněte se!


„Na ´Hail To The King´ jsem začal pracovat během turné po USA s Helloween," vzpomíná Oscar Dronjak. "Na konci turné jsem byl blízko k tomu, abych skladbu dokončil, takže jsem hned po koncertu v Los Angeles zamířil k autobusu, kde jsem pracoval jako blázen, abych dal dohromady poslední kousky. Ukázalo se, že to byla show, kam přišel na návštěvu jeden z mých oblíbených wrestlerů, Chris Jericho. Byla to také show, kde se Fredrik setkal se svým idolem Frankem Bellem z Anthrax a Joacim se setkal s Jayem Rustonem, producentem Armored Saints, Avatar, Anthrax, Corey Taylorem a dalšími, a který po tomto setkání souhlasil s produkcí vokálů pro 'Avenge The Fallen'! To všechno mi chybělo, ale mám z toho aspoň skvělou písničku, haha!“


Tak co vy na to? Už máte lístky na jejich říjnový koncert? HAMMERFALL přijedou spolu s metalovými vlky POWERWOLF a metalovými trpaslíky WIND ROSE 26. října 2024 do PRAHY, sportovní haly Fortuna! Tohle bude váš šťastný den!


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz