Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Metalfest Plzeň - do prodeje jde nový hlídaný kemp přímo před Amfiteátrem Lochotín! ...

...Zároveň spouštíme prodej jednodenního parkovaní!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2. 6. 2023, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

Podařilo se nám zajistit novou plochu pro kempování a co víc, nachází se v bezprostřední blízkosti festivalového areálu. Nový „ČERVENÝ KEMP“ najdete na festivalové mapce pod číslem 8. Stejně jako vyprodané kempy (modrý a zelený), bude tento kemp hlídaný, vybavený mobilními toaletami a v blízkosti budou umístěny sprchovací kamiony (za poplatek). Upozorňujeme však, že u těchto kempů není možnost žádného parkování – bude umožněno jen krátké zastavení pro vyložení stanů a zavazadel.

Parkování je možné např. na placeném parkovišti „NA JÍKALCE“., kde nově přidáváme možnost jednodenního parkování. Vhledem k velkému zájmu o jednodenní vstupenky, dáváme letos do prodeje i možnost jednodenního parkování Na Jíkalce. Na parkovišti Na Jíkalce budou vyhrazena parkovaní místa speciálně pro jednodenní parkování. Parkování Na Jíkalce je možné zakoupit na celé 3 dny festivalu za 500,- nebo nově můžete zakoupit parkování jednotlivé dny za 200,-/den. 

Neváhejte však dlouho a využijte této příležitosti včas, kapacita jak červeného kempu, tak parkování Na Jíkalce je omezená.

Místo v kempu a parkování a také festivalové vstupenky můžete zakoupit >>tady<<

Pro více novinek sledujte náš festivalový web, facebookový a instagramový profil.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz