Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Program festivalu ROCK CASTLE 2024 je online a v prodeji jsou jednodenní vstupenky!

ROCK CASTLE 2024 - zámecký park, MORAVSKÝ KRUMLOV – 15. – 17.8.2024
 
Už počtvrté se letos v půlce srpna rozezní rock a metal světové kvality v malebném jihomoravském městečku MORAVSKÝ KRUMLOV, v místním příjemném zámeckém parku. 4. ročník 3denního mezinárodního rock-metalového svátku ROCK CASTLE se uskuteční od čtvrtku 15. srpna do soboty 17. srpna a vystoupí zde 32 skvělých kapel z celého světa! Program festivalu je již online a najdete ho >>ZDE<<
 
Ve výčtu partnerů festivalu ROCK CASTLE se letos poprvé objevilo také logo Jihomoravského kraje a my jsme rádi, že záštitu nad festivalem převzal hejtman Jihomoravského kraje pan Mgr. Jan Grolich, kterému tak děkujeme za podporu této hudební přehlídky.
 
Navštívit historicky zajímavý MORAVSKÝ KRUMLOV a jeho zámek i zámecké zahrady v době letních prázdnin se vyloženě nabízí jako super tip pro příjemné strávení letních dní a večerů či nocí. Letos na ROCK CASTLE festivalu vystoupí slavní metaloví vikingové AMON AMARTH, německá thrash-metalová legenda KREATOR s vámi oslaví své 40. výročí ve speciální show a se svou novou, dosud největší, bombastickou produkcí, přijede i symphonic-metalová hvězda EPICA, slavný lesní folk-metalový klan KORPIKLAANI, finská atmosféric-metalová balada AMORPHIS, happy-metaloví FREEDOM CALL nebo legendární kytarista a všeuměl AXEL RUDI PELL se svou kapelou a mnoho dalších hvězd.
 
Součástí programu budou také autogramiády účinkujících kapel, prohlídky zámku, kde jsou vystavena slavná velkoformátová plátna mistra Alfonse Muchy „Slovanská Epopej“, nebo si budete moci prohlédnout městečko i festival z věže zámku. Zkrátka ROCK CASTLE festival je super tip na výlet a na parádní zakončení festivalového léta! Přijeďte na celý prodloužený víkend, nebo aspoň na den. V prodeji jsou i jednodenní vstupenky!
 
Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce května, i místa v campu „Vrabčák“ či parkování „Na Střelnici“ můžete objednávat >>TADY<<
Festivalové i jednodenní vstupenky jsou v prodeji také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.
 


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz