Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Italští králové symphonic-metalu RHAPSODY OF FIRE vydávají novou desku

...a přijedou ji představit v listopadu do ZLÍNA! Prodej vstupenek startuje!

RHAPSODY OF FIRE, The Unity – Challenge The Wind European Tour 2024 – 22.11.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café


Více než třicet let se fanoušci symfonického melodického metalu mohou spolehnout na jednu věc: RHAPSODY OF FIRE nedělají nic polovičatě! Tito italští mistři svého řemesla se mohou v klidu ohlížet za působivým katalogem svých 14 studiových alb, tří EP a dvou dosavadních live nahrávek, které všechny obsahují vřelé srdce, vášeň a nevyčerpatelné množství nápadů. Od roku 1993 je hlavním mozkem kapely její zakladatel Alex Staropoli, který je označován jako tvůrce žánru filmové hudby a jeho kapela jako jeden z nejcharismatičtějších počinů ve světě metalu. Kromě toho Staropoli najal vysoce kreativního kytaristu prvotřídního formátu Robyho De Micheliho, který se k nim přidal v roce 2011 a přispěl spoustou drsných metalových riffů a virtuózních sól, aby kontrastoval se symphonickým stylem kapely.


Letos, přesně 31. května, vydají RHAPSODY OF FIRE novou desku ‚"Challenge The Wind‘, kterou pojedou představit Evropě! K nám, do ZLÍNA, Masters of Rock Café drazí turné „Challenge The Wind“ 22. listopadu 2024!

Prodej vstupenek právě odstartoval!


Nové album RHAPSODY OF FIRE „Challenge The Wind“ je dosud nejrychlejším a nejtvrdším v historii kapely. „Ve srovnání se všemi předchozími nahrávkami Rhapsody Of Fire se aktuální album skládá výhradně z rychlých čísel, není tam jediná balada,“ prozrazuje skladatel a klávesista. "Žádná z našich desek dosud neobsahovala tolik čistého a nefalšovaného metalu jako právě "Challenge The Wind"!"


S RHAPSODY OF FIRE vás letos čeká další, tentokrát velmi dynamické a intenzivní hudební dobrodružství! Speciálním hostem turné je navíc u nás velmi oblíbená německá melodic-power metalová banda THE UNITY se svou energickou „The Hellish Joyride“! Nenechte si to ujít!


Vstupenky, za super zaváděcí cenu, platnou do konve srpna, můžete objednávat na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz