Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

WITHIN TEMPTATION oznamují speciální hosty svého podzimního „Bleed Out 2024“ turné!

Live v říjnu v PRAZE!

WITHIN TEMPTATION, TARJA, Alex YARMAK, ANNISOKAY, BLIND8 – Bleed Out 2024 Tour – 24. 10. 2024, PRAHA – sportovní hala Fortuna


WITHIN TEMPTATION s nadšením odhalují řadu hostů, kteří se připojují k jejich podzimnímu „Bleed Out 2024 Tour“! S WITHIN TEMPTATION budou cestovat Evropou jejich dlouholetí přátelé a spolupracující kapely. Držte se, jsou to skvělá jména!


Metalová diva, TARJA TURUNEN, německá metalcore banda ANNISOKAY a ukrajinská kapela BLIND8 Jako host se představí také ukrajinský producent a zpěvák ALEX YARMAK, se kterým kapela nedávno vydala singl ‚"A Fool’s Parade‘. Všechny tyto kapely a umělci se také představí v rámci samotné show WITHIN TEMPTATION, takže to bude maximálně vzrušující noc plná mimořádných hudebních zážitků!


Turné „Bleed Out 2024“ je připraveno předvést to nejlepší z mezinárodní rock-metalové hudby a také upozornit na hudební talenty z Ukrajiny. Bude to večer plný různorodé muziky a mezinárodních přátelství, bude to večer, na která budete vzpomínat ještě hodně dlouho!


Nenechte si to ujít! Turné „Bleed Out 2024 Tour“ kapely WITHIIN TEMPTATION s řadou senzačních hostů staví v PRAZE, sportovní hale Fortuna 24. října 2024! Buďte tam!


Vstupenky na koncert jsou k dostání na  těchtpo stránkách nebo v síti Ticketportal.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz