Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Oznamujeme další kvarteto potvrzených kapel DRUHÉ STAGE letošního MASTERS OF ROCK!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek – DRUHÁ STAGE

Představování dalšího kvarteta kapel pro letošní program DRUHÉ STAGE jubilejního 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK je tu! Tady jsou další čtyři bandy…

THE PANT – hard-rockové trio ze severu Moravy. Na kontě mají kromě pěti autorských alb a dvou DVD i nespočet zdařilých tuzemských i zahraničních vystoupení. Aktuální album „Bludnej kruh“ je zároveň prvním albem, které je kompletně nazpíváno v češtině.

SANDONORICO - symphonic-metal s českou duší a dravým ženským vokálem, to je tato pražská banda, přinášející svěží vítr do žánru symfonického metalu, propojením tvrdého rockového nářezu s hravou symfonikou a zvukem sólového violoncella. Jejich debutové album „Nová ZeMě“ live na „Masters“!


FAT BAT – staří známí hard-rock, heavy, thrash netopýři z Chomutova, letos na „Masters“ představí svoji novinku, album „Třinácté znamení“.

RIMORTIS – tato známá poděbradská power-metalová kapela letos slaví 25 let na hudební scéně. Na „Masters“ zavítá letos už po jedenácté a chystá pro vás zajímavý průřez celou svou dlouholetou tvorbou. Těšte se na rychlé melodické skladby, plné dravosti a energie.

Sledujte pravidelně festivalový FB profil a festivalové webovky a těšte se na léto, bude hodně nabité!


Festivalové vstupenky, i ty jednodenní, za super cenu, platnou do konce dubna, a VIP vstupenky na sezení na tribunách můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky prodávají také v sítích Ticketportal či Ticketstream.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz