Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

ORDEN OGAN oznámili nové album posílají nový singl a video a chystají se k nám

...na METALFEST!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ

Oblíbení power-metaloví ORDEN OGAN oznámili vydání svého nového alba „The Order Of Fear“ na 5. července 2024, ale už nyní vypustili do světa první ochutnávky! Druhý singl, který je venku „The Order Of Fear“, je titulní skladbou celého alba, vyšel nedávno spolu s novým videem a navazuje na první singl „My Worst Enemy“, který vyšel v únoru. Je to mocná, přímočará, melodická heavy-metalová skladba s epickým refrénem a nabízí vše, čím ORDEN OGAN vyčnívají z davu – tvrdé riffy, melodické, sólové kytary, silný refrén i epické sbory. Kapela tak opět ukazuje světu svůj jedinečný styl a mistrovské psaní písní.


Když mluvíme o nové písni, kapela říká: „Alister naslouchá volání The Order Of Fear, ještě radikálnější odštěpené skupiny starověkých ORDEN OGAN. Tvrdí, že mu dokážou pomoci, lákají ho do svého bydliště a říkají mu, že jediný způsob, jak se zbavit své kletby, bylo udělat něco ještě krutějšího, než co bylo uděláno jemu: prolít krev jednoho skutečného přítele v měsíčním svitu. Filosofická otázka: Co je víc? Smrt mnoha nebo smrt jednoho? Vale se rozhodne zabít svého přítele Abela, ale brzy si musí uvědomit, že byl oklamán – ZASE!“


Na letošním METALFESTU v PLZNI, se máte skutečně na co těšit! ORDEN OGAN na vás jistě vytasí hned několik svých novinek a světu zatím tajných zbraní…METALFEST startuje už brzy, v pátek 31.5.! ORDEN OGAN patří pódium Lochotínského amfiteátru v neděli 2.6. v podvečer!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce dubna, kempy a parkování objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v sítích Ticketportal, Ticketstream či Metaltix.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz