Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Legendární kapely CITRON, METALINDA a LORETTA přijíždí už tento týden do OSTRAVY

... a do BRNA! Podívejte se na program koncertů!

Pátek - 19.4.2024 – OSTRAVA – Garage
Sobota – 20.4.2024 – BRNO – Sono centrum


Velké jarní turné „Síla Návratů“ československých ikon hard and heavy scény, CITRON, METALINDA a LORETTA se překulilo do své druhé poloviny a už tento týden pokračuje za svými fanoušky do OSTRAVY a do BRNA!


CITRON vám zahrají své největší hity ve hvězdné sestavě s Láďou Křížkem, Tanjou a bývalými členy Jardou Bartoňem a Vaškem Vlasákem! Slovenská METALINDA svými největšími hity slaví své krásné, 40. výročí a dámská, kultovní banda LORETTA představuje svůj nový hudební materiál! Na obou koncertech budou samozřejmě také probíhat autogramiády kapel CITRON a METALINDA! Přijďte tedy včas!


Program:
18:00 otevření sálů
18:30 – 19:00   autogramiáda METALINDA
19:00 - 19:45    LORETTA
19:45 - 20:15    autogramiáda CITRON
20:15 - 21:15    METALINDA
21:45 - 23:00    CITRON

Čekejte zcela unikátní večery s hudebně i emočně velmi silnými chvilkami! Čekejte neopakovatelnou atmosféru a parádní, neopakovatelné zážitky! Vezměte kamarády a známé a přijďte se bavit! Legendy CITRON, METALINDA i LORETTA už se na vás moc těší!


Vstupenky můžete objednávat na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketstream a v obvyklých předprodejích. Na oba koncerty se budou vstupenky prodávat také v pokladnách u vstupů do klubů.


Tohle turné válí, přijďte si to užít.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz