Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Představujeme potvrzené kapely DRUHÉ STAGE letošního MASTERS OF ROCK! Druhá čtveřice!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek – DRUHÁ STAGE

Přátelé, představování potvrzených kapel pro DRUHOU STAGE letošního jubilejního, 20. ročníku festivalu MASTERS OF ROCK ve VIZOVICÍCH dnes pokračuje svojí druhou částí! Odhalujeme další čtveřici zajímavých kapel!

NOMURA – groove/progressive metalová kapela z Olomouce. Zvuk NOMURY lze specifikovat jako kombinace hutných kytarových riffů, breakdownů, melancholických melodií, a složitých rytmů. Na začátku tohoto roku vydali nové EP „The Silent Whisper“, s novou sestavou, takže je rozhodně na co se těšit!


100 na100 – známá hard-rocková banda kapela z Frýdku-Místku. 100na100 mají na kontě již 3 vydaná alba a částečně už i čtvrté album „Svět už shořel“. Motto kapely zní: „hrát, tvořit a bavit se“ a přesně to kapela dělá!  

METAL FACTORY – mladá Ostravská kapela se dvěma zpěvačkami v čele, která debutovala v roce 2022 albem „Defeat All“. Je to kombinace melodického heavy/power/speed-metalu s moderní koncepcí skladeb s inspirací kapelami jako Battle Beast, Primal Fear, Freedom Call, Firewind, Helloween či Arch Enemy. Kompletní instrumentální sekci kapely tvoří dnes již bývalí členové kapely SALAMANDRA, za mikrofony se objevují charismatická Zuzana Batková a Pavlína Mochová. Kapela maká na nové desce, ze které zazní mnoho novinek už v létě, právě na „Masters“.

WARNING VISION - ryze česká kapela z Vyškova rozpoutává na české scéně neklid svým hard and heavy uragánem podpořený českými texty v podání nezaměnitelného hlasu ohnivě zpívající divošky Marcely Paul. Kapela na „Masters“ představí nejen svoji debutovou desku „Soudný Den“, nechte se jimi překvapit

Nadále sledujte festivalový FB profil a festivalové webovky. DRUHÁ STAGE se začíná slibně rozjíždět…


Festivalové vstupenky, i ty jednodenní, za super cenu, platnou do konce dubna, a VIP vstupenky na sezení na tribunách můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky mají prodávají v sítích Ticketportal či Ticketstream.




Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz