Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

WITHIN TEMPTATION představují svůj nejnovější singl „A Fool´s Parade“.

Live na podzimním Bleed Out Tour 2024“! Live v říjnu v PRAZE!

WITHIN TEMPTATION – Bleed Out 2024 Tour – 24. 10. 2024, PRAHA – sportovní hala Fortuna


WITHIN TEMPTATION hrdě vydávají svůj nejnovější singl „A Fool´s Parade“ s ukrajinským producentem a zpěvákem Alex Yarmakem. Toto vydání je něco jako předzvěst jejich podzimního turné „Bleed Out 2024“, kterým chce kapela zvýšit povědomí o probíhající bitvě Ukrajiny proti Ruské invazi. WITHIN TEMPTATION oznámili, že všechny licenční poplatky z písně půjdou jako dar hudby Ukrajině.


„A Fool´s Parade“ je píseň, která odsuzuje podvodné ruské činy a ukazuje krutou realitu, které Ukrajina čelí. WITHIN TEMPTATION zůstávají nadále vytrvalým a solidárním podporovatelem Ukrajiny a aktivně se zapojují do různých iniciativ, jako např. nadace Ukraine Aid OPS. Video bylo natočeno v ulicích Kyjeva, renomovaným ukrajinským videorežisérem Indy Haitem a zachycuje frontmanku Sharon Den Adel u významných ukrajinských památek.


Podzimní turné WITHIN TEMPTATION „Bleed Out 2024 Tour“ se zastaví také u nás, v ČR, 24. října 2024 v PRAZE, ve sportovní hale Fortuna!


Vstupenky na tento unikátní koncert se prodávají velmi rychle, tak na nic nečekejte a objednávejte buď na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal!



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz