Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Headliner největších arén v Evropě, kapela POWERWOLF, vydá v červenci novou desku!

Live v říjnu v PRAZE!

POWERWOLF, HAMMERFALL, Wind Rose - Wolfsnächte Tour 2024 – 26.10.2024 – PRAHA, sportovní hala Fortuna

POWERWOLF – kapela, která naplní srdce každého fanouška heavy metalu radostí – vydá své očekávané nové studiové album „Wake Up The Wicked“ 26. července 2024! POWERWOLF je nepochybně jednou z nejúspěšnějších současných heavymetalových kapel po celém světě, s několika prvenstvími ve světových žebříčcích a několika zlatými a platinovými deskami. Tato metalová vlčí smečka se neochvějně drží na samém vrcholu metalové scény. POWERWOLF a všechny jejich dosud vydané desky jsou neustále chváleny, jak kritikou, tak fanoušky a jejich působivá oficiální hudební videa, byla na různých platformách streamována desítky milionůkrát.


Novou desku „Wake Up The Wicked“ si můžete již nyní předobjednat v nejrůznějších formátech >>ZDE<<


„Wake Up The Wicked“ je velmi očekávaný nástupce mimořádně úspěšného předchozího studiového alba „Call Of The Wild“ (2021) a vyjde právě včas na vůbec první celo severoamerické turné kapely, které začne v srpnu 2024 a bude následovat jejich dosud největší evropské turné, „Wolfsnächte 2024“. Album „Wake Up The Wicked“ je opět produkováno vynikajícím Joostem van den Broekem v Sandlane Recording Facilities a představuje nesporně zcela novou kariéru a další vrchol kapely. Nové album je tvrdé, překvapivé a plné rozmanitostí. Zatímco POWERWOLF zůstávají věrní svému zavedenému, oblíbenému zvuku, jdou ještě o krok dále a předvádějí jiný aspekt svých obratných hudebních a technických dovedností. To je patrné například na vynikajícím singlu „1589“, který je založen na skutečném příběhu ze 16. století.


20 let po svém vzniku rozšiřují POWERWOLF svůj repertoár o další vysoce kvalitní album a přidávají mnoho dalších budoucích živých hitů. „Wake Up The Wicked“ je dalším “vlčím“ prohlášením, které potvrzuje status kapely jako vedoucí síly ve světě současného heavy metalu!


Na Evropském „Wolfsnächte Tour 2024“ spojují POWERWOLF své síly s legendárním heavy-metalovým kladivem, ukovaným v ohnivé výhni chladného Švédska, slavnou bandou HAMMERFALL a italskými vypravěči fantastických metalových příběhů, silnými a mocnými trpaslíky WIND ROSE!


Tohle bude show, na kterou se nezapomíná! 26.10.2024, PRAHA, sportovní hala Fortuna! Zajistěte si nejlepší místa co nejdříve!


Vstupenky objednávejte na těchto stránkách nebo v síti Ticketportal.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz