Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Norští folk-metaloví TROLLFEST vydali kompilační album "20 Years in the Wrong Lane"

...a přijedou nespoutaně slavit na METALFEST do PLZNĚ!

METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, Amfiteátr Lochotín, PLZEŇ


U příležitosti dvou desetiletí zběsilého otřásání světem by „True Norwegian Balkan Metal“ vydala sebranka TROLLFEST nové výroční album „20 Years in The Wrong Lane“. Najdete tam vše, od starověkých dem po čerstvé živé jamy, nevydané skvosty, bonusové skladby, a dokonce i několik remixů – toto album má prostě všechno!


Představte si tuto úžasnost na exkluzivním obrázkovém vinylovém disku, ozdobeném uměleckými díly od Jonase Darnella a Terjeho a dostanete věc, kterou byste měli mít ve svých hudebních šuplíčcích či skříňkách. TROLLFEST zůstali věrní své chaotické značce a dodali album překypující radostnou zábavou a energickým muzikantstvím. Poorali metalové pole a sklidili jen samé dobré věci. Tahle deska je zkrátka nutností pro každého fanatika TROLLFEST a pro ostatní je to přinejmenším skvělá dekorace na zeď.


Nebojte se a klidně si pusťte nedávno vydaný singl „Happy Little Boozer“ s hudebním videem, ve kterém si vypůjčili skoro vše od Korpiklaani a zprznili to svou pověstnou maniakální energií a extrémním metalovým šílenstvím. Ideální song pro folk metalové fanoušky, milovníky blast beatu a kohokoli, kdo je připraven na párty jako blázen!


Co dodat? Je čas připojit se k TROLLFEST šílenství! Je čas vydat se na cestu přes říši chaosu, je čas připravit se na TROLLFEST. Už brzy na 13. ročníku mezinárodního metalového festivalu METALFEST OPEN AIR 2024 v plzeňském amfiteátru Lochotín! TROLLFEST vás rozdovádí už v pátek 31.5.!


Festivalové i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce dubna a parkování objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou k dostání také v Ticketportalu, Ticketstreamu či Metaltixu.



Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz