Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Kanadská power-metalová kapela UNLEASH THE ARCHERS představí na letošních

...„Masters“ novou desku!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek

„Phantoma“ to je název šestého alba moderní power-metalové kapely UNLEASH THE ARCHERS z Kanady, které vyjde už 10. května a na které se můžete těšit live na letošním jubilejním 20. ročníku vizovického MASTERS OF ROCK festivalu!

Frontmanka a textařka Brittney Slayes vykouzlila koncept „Phantoma“ v roce 2021 ještě před rojem naléhavých komentářů kolem AI a jejího blížícího se vlivu na společnost. Prostřednictvím jedinečné směsi power metalu, tradičního heavy metal, moderního prog-metalu a popového cítění, upředli UNLEASH THE ARCHERS pavučinu ostrého hudebního mistrovství a vysokým sci-fi pojetím a důležitým společenským komentářem o tom, jak vidět brutální pravdy za umělým leskem sociálních sítí. „Phantoma“ je mistrovské dílo bojovných kytarových sól a vokální akrobacie.  Kapela Vám posílá na ochutnání svůj Singl „Ghosts In The Mist“, abyste se aspoň lehce připravili na jejich silné vyprávění v červenci na „Masters“!

UNLEASH THE ARCHERS říká o „Ghosts In The Mist“: "Pokud jste nás viděli na některém z koncertů, které jsme hráli v loňském roce, možná byste tuto skladbu poznali! Hudební video jsme natáčeli na Mad With Power Fest, ProgPower USA a na naší show v Montrealu v Kanadě. Uvidíte tam mnoho přátel a známých tváří! Tato skladba je jednou z nejnáročnějších skladeb na albu, ale také obsahuje několik deathových vokálů od Granta, do kterých si můžete tlouct hlavou, takže doufáme, že zde bude pro každého něco, užijte si to!"


UNLEASH THE ARCHERS se představí na MASTERS OF ROCK 2024 v pátek, 12.7. na hlavní Ronnie James Dio Stage, buďte tam!


Festivalové a nově i jednodenní vstupenky, za super cenu, platnou do konce dubna, i VIP vstupenky na sezení na třech nových tribunách, objednávejte na těchto stránkách.
Vstupenky jsou dostání také v sítích Ticketportal, Tickestream či Metaltix.


Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz