Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Turné legend CITRON, METALINDA, LORETTA „Síla Návratů“ pokračuje už tento týden!

V pátek do ÚSTÍ NAD LABEM a v sobotu do OLOMOUCE! Podívejte se na program koncertů.

Pátek - 12.4.2024 – ÚSTÍ NAD LABEM – Dům Kultury
Sobota – 13.4.2024 – OLOMOUC – S-Klub


Velké jarní turné „Síla Návratů“ ikon československé hard and heavy scény, kapel CITRON s bývalými členy Jardou Bartoňem a Vašem Vlasákem, METALINDA, slavící 40 let na scéně a dámské bandy LORETTA s novým materiálem, má opravdu neuvěřitelnou sílu! Také třetí koncert turné, ve zlínském klubu Masters of Rock Café se podařilo zcela vyprodat a ve Velkém Meziříčí v sobotu se to podařilo také!


Už tento týden turné pokračuje v pátek 12.4. do Domu kultury v ÚSTÍ NAD LABEM a v sobotu 13.4. do OLOMOUCE, S-klubu! Přijďte a přijďte včas i na autogramiády kapel METALINDA a CITRON!


Program:
18:00 otevření sálů
18:30 – 19:00   autogramiáda METALINDA
19:00 - 19:45    LORETTA
19:45 - 20:15    autogramiáda CITRON
20:15 - 21:15    METALINDA
21:45 - 23:00    CITRON


Čeká vás senzační večer nabitý těmi největšími hity všech kapel, parádní autogramiády, kde se můžete s těmito legendami setkat osobně a nechat si podepsat nové podpisové kartičky, nebo cokoli, co si s sebou přinesete. V prodeji budou i zbrusu nová trička turné. Zkrátka, bude to fantastický večer, plný zábavy, vzpomínek, zajímavých setkání a nezapomenutelných zážitků!


Vstupenky seženete na těchto stránkách nebo v sítích Ticketportal, Ticketstream a v obvyklých předprodejích. Na oba koncerty se budou vstupenky prodávat také v pokladnách u vstupů do klubů.
Neváhejte a přijďte, těšíme se na vás!





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz