Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Zlatá tečka za úspěšným výročním turné „Nostalgia“ legendárních KATAPULT

...se odehraje už zítra v OSTRAVĚ!

KATAPULT feat. Bigman Kódl – ZÍTRA, 10. dubna 2024 od 19:00 – OSTRAVA, Gong

Bylo, nebylo, čas běžel jako splašená koza a najednou – Bum Bác! Psal se rok 2023. Seběhlo se to jako na potvoru – Olda Říha – mozek, srdce a duše Katapultu slavil 75. narozky a 60 let na scéně. (1963 - 2023). A tak se s tím Olda nepáral a KATAPULT připravil výroční turné „Nostalgia“. Udělal si navíc náramnou radost, a ještě před turné vyšlo novinkové album „Nostalgia“. Dva bouráci: Vašek Zima /bicí/ a Bigman Kódl /basa + zpěv/, kteří album s Oldou nahrávali, s ním vyjeli i na koncertní turné.
Nová etapa pro KATAPULT tak byla odstartována, a to se vším všudy!

Výroční turné „Nostalgia“ se stalo opravdu velkolepou oslavou klasického chlapského rock´n´rollu a chytilo za srdce snad všechny rockové srdcaře napříč republikou. Na konci března dokázal Olda se svým KATAPULTEM dokonce zcela vyprodat a svou muzikou dojmout celé Fórum Karlín v PRAZE, a to už je co říct!

Přátelé, už zítra, ve středu 10.4. však přichází ta pravá a jedinečná zlatá tečka! OSTRAVA, multifunkční aula Gong!


Tohle se nebude jen tak opakovat, tady byste rozhodně neměli chybět! Přijďte si zazpívat s klasikem a legendou domácí rockové scény, s Oldou Říhou a jeho KATAPULTEM!

Vstupenky ještě seženete v Ticketportálu a budou se prodávat také zítra večer v pokladně u vstupu do auly. Přijďte, hala se pro vás otevře už v 18:00!!! Těšíme se na vás.





Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
ticketportal.cz