Aktuality
O Festivalu
Program
Kapely
E-shop
Vstupenky
Kontakty
0
Košík

Představujeme první kvarteto potvrzených kapel DRUHÉ STAGE festivalu MASTERS OF ROCK!

MASTERS OF ROCK 2024 – 11. – 14. 7. 2024, VIZOVICE, Areál likérky R. Jelínek – DRUHÁ STAGE

Jak už se stalo zvykem, tak i ten letošní, jubilejní, 20. ročník mezinárodního metalového festivalu MASTERS OF ROCK bude mít svoji DRUHOU STAGE! Program této DRUHÉ STAGE je vždy vítaným, velmi oblíbeným a hojně navštěvovaným místem na festivalu! Zahrálo si tady mnoho kapel, na jejichž koncerty dnes chodí stovky, až tisíce fanoušků.


Dnes bychom vám rádi představili první čtveřici potvrzených kapel pro DRUHOU STAGE MASTERS OF ROCK 2024! Tady jsou:


SALIERI – melodic-metalová kapela z Nového Bydžova, která vznikla v roce 2012. Vydala již čtyři alba a jedno EP. Hrají vlastní muziku, předvádí skvělou show a rozdávají energii ve velkém! Určitě se na ně dojděte podívat.

V.A.R. - liberecká thrashmetalová legenda, která na „Masters“ oslaví své 35. výročí!  Pro „Masters“ připravuje speciální set, složený z historicky nejúspěšnějších pecek ale zazní i několik novinek. Kapela totiž v současné době pracuje na nové desce, jejíž vydání je plánováno už na příští rok!


ODRAEDIR - pražská pagan-metalová kapela, jejíž hudba je okořeněna o rozličné folkové nástroje jako housle, dudy a flétny. V říjnu loňského roku kapela vydala své druhé dlouhohrající album s názvem „Vengeance“ a právě toto album představí na letošním, jubilejním ročníku Masters of Rock 2024.


EPIDEMY - česká thrashmetalová stálice, která přijíždí na letošní „Masters“ představit svou aktuální desku „Zrůdy v nás“, která vyšla v roce 2023. Těšte se na strhující show plnou drsných riffů, chytlavých melodií a nadupaného zpěvu. „Thrash dokud nepojdeš“, to jsou EPIDEMY.


Sledujte festivalový FB profil a tyto festivalové webovky. Pro DRUHOU STAGE budou postupně přibývat další zajímavá a neohraná jména!


Festivalové vstupenky, za super cenu, platnou do konce dubna, a VIP vstupenky na sezení na tribunách můžete objednávat na těchto stránkách.
Vstupenky mají také v sítích Ticketportal či Ticketstream.






Vstupenky můžete zakoupit u následujících prodejců:
mastersofrock.cz